Vanhaezebrouck kapittelt Referee Department na handspel STVV: “Dit was overduidelijk, hier is iets raars aan de hand”

AA GentDaags na de Europese kwalificatie tegen Vålerenga kwam Hein Vanhaezebrouck nog eens terug op de openingswedstrijd van vorige week, in Sint-Truiden. Het handspel van Caufriez in de slotfase werd toen niet gefloten, iets wat AA Gent hoog zit. Vooral de reactie van het Referee Department op maandag schopte tegen de schenen in de Ghelamco Arena.

40 reacties

 • Marc Van Leeuwen

  2 maanden geleden
  Kan mij iemand het mysterie van zijn haar vertellen? We verwonderen er ons al jaren over. Ik kan er nergens wat over vinden, wat toch raar is. Elk haartje ligt precies altijd goed en is windkracht 10 bestendig. Komt dit door een hele bus haarlak of is het een toupet? Heeft iemand een antwoord aub?
 • martin van heuverswijn

  2 maanden geleden
  Ik ben een clubsupporter, al gans mijn leven. Indien dit zou gebeuren bij mijn ploeg met dan ook nog puntenverlies dan roep ik moord en brand. Welnu, wanneer ik zulke fasen bij andere wedstrijden zie dan moeten ik dat ook doen. Voor iedereen gelijk. Hein heeft gelijk, hij heeft het recht om moord en brand te roepen. Waarom zou hij het niet doen?
 • Jurgen Vandenbroucke

  2 maanden geleden
  Degenen die twijfelen aan handsbal , shame on you ,overduidelijk handspel !!! Al de rest doet er niet toe !!! En dus na 1 speeldag is de grootste verliezer de VAR (waar ik nochtans achter sta) en het referee department !!!mss tip voor referee department: bestraf de spelers nadien ook , schwalbes, hoofdpijn na trap op kleine teen , een voetballiefhebber!
 • Dietrich Van Helder

  2 maanden geleden
  Belastingen en Hein Vanhaezebrouck die de schuld van verlies op een ander steekt. Er zijn nog zekerheden in het leven
 • Herman Valaert

  2 maanden geleden
  Dag Hein, je hebt 95 minuten om een goal meer te maken dan de tegenstaander en dat is niet gelukt - dan ben je niet goed genoeg hé man . Neem dat nu toch eens aan ..altijd uw commentaar na elke match wanneer je verliest ...hou daar eens mee op man . Waasland-Beveren werd elke week bestolen door de scheids ...en waar staan ze ? Gent dikwijls vele geschenken gekregen van de scheids vorig seizoen...DUS mondje toe Heintje .
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.