BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vanhaezebrouck begrijpt het niet: “Blijkbaar zijn we 40 jaar tegen het reglement ingegaan”

AA GentHein Vanhaezebrouck staat woensdagavond tegen Standard voor zijn zoveelste finale met AA Gent. De coach van de Buffalo’s vindt het zeer vreemd dat alle wedstrijden van de voorlaatste speeldag niet tegelijk gespeeld worden.

5 reacties

 • jammy cappon

  4 weken geleden
  Waarom er nu over zeiken? Is toch al een hele tijd geweten? Systeem playoffs met halvering punten is veel onrechtvaardiger maar daar hoor je Hein niet over zeiken. Is daardoor dat hij met Gent in 2015 kampioen geworden is, op normale manier zou dit niet gelukt zijn. De impact van halvering punten is veel groter dan 1 match 2 uur vroeger/later te spelen.
 • dirk verhelst

  4 weken geleden
  Heeft maar 1 reden : geld , Eleven heeft uitzendrechten en bepaalt wanneer er gespeeld wordt !!
 • Etienne De Bondt

  4 weken geleden
  Play off afschaffen, terug een regulier competitie waar op het einde de kampioen, de europese tickets verdeeld en de daler(s) gekend zijn.
 • Robert Thomassen

  4 weken geleden
  Gij zijt niet alleen ...Hein! Reglementen en wetten zijn in deze tijd niet meer van toepassing. Wij zijn moreel zo diep gezonken dat als men de waarheid spreekt, niet meer geloofd wordt. Zij die de Reglementen en Wetten maken,zijn degenen die ze het meeste overtreden. Waarheid wordt niet meer getolereerd, en degene die liegen en bedriegen worden gesteund door de instellingen die voor een betere samenleving moeten zorgen. Het is het nieuwe normaal in de sport en de samenleving. Succes!
 • Jan De Korte

  4 weken geleden
  Alle play off wedstrijden zouden op dezeflde dag en uur moeten gespeeld worden.