Volledig scherm
© BELGA

STAGEDAGBOEK AA GENT: Buffalo's ronden stage af met verliespartij tegen Union Berlin

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Gent-voorzitter De Witte over uitspraken Hein Vanhaezebrouck: “Hij heeft gelijk, maar nu verdient onze jonge trainer alle vertrouwen”
  AA Gent

  Gent-voorzitter De Witte over uitspraken Hein Vanhaeze­brou­ck: “Hij heeft gelijk, maar nu verdient onze trainer alle vertrouwen”

  Voorzitter Ivan De Witte beleefde de uitschakeling van AA Gent in de play-offs van de Champions League thuis in de zetel. Niet minder intens, want daags na de wedstrijd blikte hij voor de VTM-micro terug. Ook op de uitspraken van ex-coach Hein Vanhaezebrouck die gesteld had dat de spelersgroep te veel macht heeft en dat Gent de trainerstaf meer vertrouwen moet geven.