Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

Sluit Roman Yaremchuk Gents hoofdstuk af op positieve noot? “Eerst Europees ticket, daarna praten we met Michel en ‘Mister President’”

AA GentSluit Roman Yaremchuk (25) deze zomer zijn hoofdstuk bij AA Gent met een Europees ticket? De Oekraïnse spits - met een straat voorsprong topschutter bij de Buffalo’s - spreekt in zijn eerste interview sinds lang over de dromen die hij najaagt. “Het EK wordt heel belangrijk voor mij en voor mijn land. Ook voor AA Gent trouwens.”

2 reacties

 • christiaan verhauwen

  3 maanden geleden
  goeie spits, ze zullen hem nog missen, hopelijk wacht Gent niet te lang om Raman terug te halen.
 • christophe laporte

  3 maanden geleden
  Een "mooie" transfer versieren naar een Turkse middenmotor...want wie wil er veel geld betalen voor een spits die 10 kansen nodig heeft om een doelpunt te maken en die van zichzelf denkt Ronaldinho te zijn?
 1. Roman Yaremchuk (AA Gent) beseft belang van duel met Standard: “Match in Luik wordt heel belangrijk”
  VOETBAL 1A

  Roman Yaremchuk (AA Gent) beseft belang van duel met Standard: “Match in Luik wordt heel belangrijk”

  Het razend ambitieuze AA Gent miste z’n start in play-off 2 volledig. Tegen KV Mechelen stond het bij de rust zelfs 0-2. Roman Yaremchuk startte na de pauze de wederopstanding, Vadis Odjidja bracht de Gentenaars op gelijke hoogte. Verder kwamen de Buffalo’s echter niet, waardoor het zaterdag op Standard meteen van moeten is. Dat beseft ook Roman Yaremchuk maar al te goed.
 2. Alessio Castro-Montes is Speler van het Seizoen bij AA Gent: “Nu Europees halen en van volgend seizoen een topjaar maken”
  VOETBAL 1A Europe play-offs

  Alessio Cas­tro-Mon­tes is Speler van het Seizoen bij AA Gent: “Nu Europees halen en van volgend seizoen een topjaar maken”

  Alessio Castro-Montes (24) heeft voor de wedstrijd tegen Standard de trofee Jean-Claude Bouvy in ontvangst mogen nemen. Dat is de prijs voor de Speler van het Seizoen volgens de supporters van AA Gent. Een verrassing was het niet. De Limburger deed het goed en is razend populair bij de fans. Castro-Montes won sinds AA Gent een Speler van de Maand laat verkiezen drie van de vier edities. Enkel in februari loste Tarik Tissoudali hem af. Castro-Montes zag het enigszins aankomen.