Sinan Bolat.
Volledig scherm
PREMIUM
Sinan Bolat. © Photo News

Sinan Bolat zet zijn ploegmaats op scherp voor topper tegen Anderlecht: “We kunnen niet wéér laks beginnen”

AA Gent‘When the going gets tough, the tough get going’. Aan de vooravond van zijn 250ste match in de Jupiler Pro League, zet Sinan Bolat (33) zijn ploeg op scherp. “Wij schieten altijd zelf in onze voet, door één: te laks te beginnen, en twee: niet goed om te springen met onze kansen”, zegt de doelman van AA Gent.

0 reacties

 1. Darko Lemajic (AA Gent) heeft aanpassingsperiode doorstaan: “Kan nu op mijn best presteren”
  Voetbal 1A

  Darko Lemajic (AA Gent) heeft aanpas­sings­pe­ri­o­de doorstaan: “Kan nu op mijn best presteren”

  De transfer van Darko Lemajic naar AA Gent was niet geheel onbesproken, maar de Servische aanvaller zorgde intussen toch maar mooi voor twee winning goals voor de Buffalo’s. Op bezoek bij Flora Talinn en thuis tegen Cercle Brugge leverde dat AA Gent in totaal vier extra punten op. Donderdagavond kan hij tegen Anorthosis Famagusta dat kunstje nog eens proberen herhalen.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.