Volledig scherm
© BELGA

Rapid-coach Dietmar Kühbauer verwacht sterk Gent: “Ze hebben nog steeds veel kwaliteiten”

AA GentRapid Wenen-coach Dietmar Kühbauer blikte, een dag voor de wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen AA Gent, met veel respect voor de tegenstander vooruit. Kühbauer noemde Gent een uitstekende ploeg. “We zullen ons allerbeste niveau moeten halen om morgen te kunnen winnen”, liet de Oostenrijkse T1 optekenen.

0 reacties

 1. Nieuwkomer Yonas Malede blij met speelminuten bij AA Gent: “Rami Gershon zei me dat dit een fantastische club is”
  VOETBAL 1A

  Nieuwkomer Yonas Malede blij met speelminu­ten bij AA Gent: “Rami Gershon zei me dat dit een fantasti­sche club is”

  De voorlopig enige wintertransfer van AA Gent, Yonas Malede, mocht al twee keer invallen onder Hein Vanhaezebrouck. De Israëlische aanvaller kreeg vorige zondag in de 0-3-overwinning op OH Leuven zeven minuten de kans om zich te tonen, in het gelijkspel tegen STVV van woensdagavond liefst 24 minuten. Volgens Vanhaezebrouck is het eigenlijk nog wat vroeg om Malede te brengen, maar heeft hij geen andere opties. Malede zelf is tevreden dat hij meteen minuten kon maken.
 2. Vanhaezebrouck geeft “arbitragefouten” een plaats: “Zonder VAR is het nog erger”
  AA Gent
  9

  Vanhaeze­brou­ck geeft “arbitrage­fou­ten” een plaats: “Zonder VAR is het nog erger”

  Hein Vanhaezebrouck ventileerde na de match tegen Eupen zijn onvrede met twee beslissende arbitrale fouten, die AA Gent twee punten kostten. “Er was ongenoegen, ook de dag erna”, zegt hij drie dagen later. “Maar intussen hebben we dat alweer geplaatst en hopen wij vooral dat andere mensen er het nodige mee doen. Dat is niet aan ons. Ze hadden beter toegegeven dat er fouten gemaakt zijn, dat is ook menselijk. Dan had iedereen daar vrede mee kunnen nemen.”
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"