Onze chef voetbal over Ivan De Witte en AA Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over Ivan De Witte en AA Gent. © HLN

Onze chef voetbal ziet hoe Ivan De Witte té alomtegenwoordig is bij AA Gent: “Hij moet de hele club weer laten ademhalen”

AA Gent25 dagen. Langer heeft László Bölöni het niet uitgezongen als trainer van AA Gent. “Een miscast”, noemde Ivan De Witte het. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert ziet hoe de voorzitter té alomtegenwoordig is bij AA Gent. “En er is maar één manier waarop hij zijn rust zal terugvinden.”

 1. Kums trainde niet, Depoitre is fit voor duel tegen Kiev
  Champions League

  Kums trainde niet, Depoitre is fit voor duel tegen Kiev

  Wim De Decker heeft personeelsproblemen voor vanavond: “Er zijn wat twijfelgevallen, daarom hebben we met de medische staf beslist dat we tot woensdag (vandaag, red.) gaan wachten. 24 uur kan veel verschil maken als ik de evolutie bij sommige jongens nu al zie. Voor de kuitblessure van Sven Kums kan de wedstrijd misschien net te vroeg komen, maar woensdag weten we daarover meer. Hetzelfde geldt voor Chakvetadze. Met Depoitre gaat het wel beter.”
 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”