Nicklas Dorsch, sinds deze zomer middenvelder bij Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicklas Dorsch, sinds deze zomer middenvelder bij Gent. © Simon Mouton Photo News

Niklas Dorsch ontpopt zich tot een lichtpunt in donkere Gentse tijden: “Die eerste training onder Pep bij Bayern was pure adrenaline”

AA GentWat is de gemene deler van armen vol tattoos, de kamer van Toni Kroos, adrenaline onder Guardiola, kicken op Rammstein en onverhoopt geloof in een Gents mirakel in Kiev? Wij vonden hem in Niklas Dorsch.

 1. De Witte en Louwagie spraken spelers toe voor vertrek naar Liberec: “We verwachten een reactie”
  AA Gent

  De Witte en Louwagie spraken spelers toe voor vertrek naar Liberec: “We verwachten een reactie”

  Voor hun vertrek naar Liberec werden de spelers van AA Gent toegesproken door Ivan De Witte en Michel Louwagie. “De voorzitter en ikzelf hebben de spelers aangesproken op wat we gezien hebben op Cercle Brugge”, aldus Louwagie. “Er waren excuses: afwezigen, en niet van de minsten, 12 internationals die weg waren geweest. Maar we verwachten ten minste teamspirit en fighting spirit. Wij verwachten een reactie tegen Liberec. Dat betekent: zeker niet verliezen. Ons doel is om te overwinteren.”
 2. Kums trainde niet, Depoitre is fit voor duel tegen Kiev
  Champions League

  Kums trainde niet, Depoitre is fit voor duel tegen Kiev

  Wim De Decker heeft personeelsproblemen voor vanavond: “Er zijn wat twijfelgevallen, daarom hebben we met de medische staf beslist dat we tot woensdag (vandaag, red.) gaan wachten. 24 uur kan veel verschil maken als ik de evolutie bij sommige jongens nu al zie. Voor de kuitblessure van Sven Kums kan de wedstrijd misschien net te vroeg komen, maar woensdag weten we daarover meer. Hetzelfde geldt voor Chakvetadze. Met Depoitre gaat het wel beter.”