Mike Ngadeu.
Volledig scherm
Mike Ngadeu. © BELGA

Niemand speelde meer dan ‘Iron Mike’: AA Gent-verdediger Ngadeu telt wereldwijd meeste minuten

AA GentDe speler die dit seizoen de meeste speelminuten wereldwijd veroverde, voetbalt in de Belgische competitie. Michael Ngadeu (31) speelde dit seizoen 5094 minuten, voor AA Gent en Kameroen. Met zicht op  de bekerfinale geeft ‘Iron Mike' nog steeds geen krimp.

1 reactie

 • Didier Bartier

  4 maanden geleden
  Top speler...
 1. Alessio Castro-Montes (AA Gent) hypergemotiveerd voor Europese kwalificatie: “We moeten die 0 op 18 rechtzetten”
  voetbal jupiler pro league

  Alessio Cas­tro-Mon­tes (AA Gent) hypergemo­ti­veerd voor Europese kwalifica­tie: “We moeten die 0 op 18 rechtzet­ten”

  Met een klinkende 1-3-overwinning op het veld van KV Oostende beleefde AA Gent de perfecte generale repetitie voor het Europese duel van donderdag. Tegen Omonia Nicosia moeten de Buffalo’s proberen om al in de eerste wedstrijd een kloofje te slaan. Wie er absoluut op gebrand is om de poulefases van de Europa League te bereiken, is Alessio Castro-Montes. Hij heeft nog een openstaande rekening in de Europa League.
 2. AA Gent-assistent Nicolas Lombaerts over de Supercup, werken onder Hein en de terugkeer van Alderweireld: “Blijf zo lang mogelijk weg. Je hebt een goeie naam, maar voor je het weet…”
  PREMIUM
  SUPERCUP
  3

  AA Gent-assistent Nicolas Lombaerts over werken onder Hein en de terugkeer van Alderwei­reld: “Blijf zo lang mogelijk weg. Je hebt een goeie naam, maar voor je het weet…”

  “Mensen zien graag vedetten, totdat ze naar België terugkomen.” Een uitgesproken Nicolas Lombaerts (37), T2 onder Hein Vanhaezebrouck, aan de vooravond van de Supercup. “De Gentenaar blijkt moeilijker naar het stadion te lokken dan de Bruggeling. Ik hoop dat ze er dit seizoen meteen staan en niet pas wanneer de resultaten goed zijn.”