Milad Mohammadi vierde zijn treffer languit op het koude Leuvense gras.
Volledig scherm
Milad Mohammadi vierde zijn treffer languit op het koude Leuvense gras. © BELGA

Mohammadi viert verjaardag van enige Gent-goal met... z'n tweede: “Als hij scoort, is het meestal mooi”

AA Gent kon in Leuven eindelijk nog eens aanknopen met een ruime overwinning. Met 0-3 haalden de troepen van Hein Vanhaezebrouck het aan Den Dreef. De openingsgoal van Milad Mohammadi was een rariteit. De aimabele Iraniër scoorde immers nog maar zes keer in z’n hele professionele carrière. Geen wonder dat hij even helemaal door het dolle was.

 1. Vanhaezebrouck not amused nadat De Bruyn regels aan laars lapt en naar buitenland vliegt: “Dat hij vertrekt, is dom. Er filmpjes van maken, is nóg dommer”

  Vanhaeze­brou­ck not amused nadat De Bruyn regels aan laars lapt en naar buitenland vliegt: “Dat hij vertrekt, is dom. Er filmpjes van maken, is nóg dommer”

  Net als bij vele clubs heeft ook AA Gent z’n spelers opgedragen om tijdens deze korte winterstop vooral niet naar het buitenland of hun thuisland te trekken. Alexandre De Bruyn (26) besloot om vandaag tóch het vliegtuig te nemen en plaatste dat ook kortstondig op social media. Hein Vanhaezebrouck was uiteraard not amused.
 2. Ook op zijn 67ste vecht Danny Horseele, de sterrenchef van de Ghelamco Arena, voor tweede Michelinster: “Mijn wekker gaat nog elke dag om 6 uur stipt”
  PREMIUM
  Gent

  Ook op zijn 67ste vecht Danny Horseele, de sterren­chef van de Ghelamco Arena, voor tweede Michelin­ster: “Mijn wekker gaat nog elke dag om 6 uur stipt”

  Danny Horseele is niet alleen de oudste, maar misschien ook wel de meest ambitieuze sterrenchef van het land. Ook op zijn 67ste verlangt hij nog naar zijn tweede Michelinster. Zijn gelijknamig restaurant in de nok van de Gentse Ghelamco Arena behoort tot beste van het land én toch gaat de man uit Knokke voor dat tikkeltje meer. Een gesprek over dromen, zorgen en de liefde voor... Brugge.
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"