Michel Louwagie in in het stadion van Czestochowa.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Louwagie in in het stadion van Czestochowa. © Photo News

Michel Louwagie rekent op kwalificatie tegen Czestochowa: “Groepsfase Conference League halen is even belangrijk als grote transfer”

AA GentAA Gent moet vanavond in de heenwedstrijd bij het Poolse Czestochowa een eerste stap zetten richting de groepsfase van de Conference League. Uitschakeling zou de Buffalo’s namelijk met een sportieve én financiële kater opzadelen, besef ook Michel Louwagie: “Deze twee wedstrijden zijn even belangrijk als een grote transfer.”

3 reacties

 • Hans Verelst

  3 maanden geleden
  Mag ik club brugge supporters hier aan herinneren dat slechts 2 Belgische ploegen ooit in 2de ronde CL geraakten, en dat Gent één vd twee was, en club brugge niet? 😁
 • Dimitri De Witte

  3 maanden geleden
  Typisch, over al hun matchen die ze verliezen zeggen dat ze eigenlijk hadden moeten winnen... Met als als als win je geen matchen of wordt je geen kampioen.
 • Thierry Sieben

  3 maanden geleden
  En de miljoenen uit de transferts is toch mooi geld,toch?
 1. Gent ziet nu de echte Núrio: “Het team draaide vorig jaar niet. Dat had ook invloed op mij, ook al kostte ik zes miljoen”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  Gent ziet nu de echte Núrio: “Het team draaide vorig jaar niet. Dat had ook invloed op mij, ook al kostte ik zes miljoen”

  Geen enkele speler kreeg het tijdens het geplaagde vorige seizoen van AA Gent zo hard te verduren als Núrio (26). De Angolese wingback werd gehaald voor 6 miljoen euro, een clubrecord. Dat prijskaartje zorgde ervoor dat hij de schlemiel was eens de resultaten uitbleven. Dit seizoen zien we een ander AA Gent en een andere Núrio. De vleugelspeler is helemaal fit en liet dat zien met een knalprestatie in de 6-1-zege tegen Club Brugge.