Michel Louwagie
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Louwagie © Photo News

Michel Louwagie heeft geleerd van dit seizoen: “De manier waarop de voorzitter is aangepakt, getuigt van een kwalijke evolutie”

AA GentZijn 31ste seizoen als general manager van AA Gent dreigde voor Michel Louwagie (65) een annus horribilis te worden. “Ik ben dit seizoen al dikwijls gestorven.” Net voor de play-offs leeft hij toch weer op hoop. “AA Gent komt terug”, verzekert Louwagie ons.

11 reacties

 • Jan Boden

  3 maanden geleden
  Als Thorup niet na 2 speeldagen aan de kant was geschoven dan was hij daar waarschijnlijk nog trainer en had men wellicht PO1 gehaald. Nadien dezelfde frats uitgehaald met Bölöni en vervolgens om financiële redenen het roer gelaten aan De Decker. Men kan de voorzitter toch wel het 1 en ander verwijten vind ik.
 • Johnny Dujardin

  3 maanden geleden
  Heel veel repect Michel. Steeds fijn geweest samen zaken te kunnendoen. Alleen maar aangename herinneringen. Wat je keuze ook mag zijn, veel succes ! .
 • Didier Vangenechten

  3 maanden geleden
  waarom denkt Gent dat het een topclub is? Na 1 titel?
 • Patrick Vandeputte

  3 maanden geleden
  Misschien toch eerst eens in de spiegel kijken. De manier waarop hij en de voorzitter het dit seizoen aangepakt hebben was ook niet van het beste. De trainerscarrousel en de transferpolitiek bijvoorbeeld.
 • Denis Pieters

  3 maanden geleden
  Respect voor wat jullie gedaan hebben wat betreft de vroegere schuldenberg en het prachtige stadion. De navolging van de titel in 2015 is jullie minder goed vergaan.Het aantrekken van nieuwe spelers de afgelopen seizoenen was een regelrechte ramp, die verloren miljoenen wil ik niet bij elkaar zien. Kopen om te kopen, de jeugd geen alternatief bieden en te weinig op de Belgische markt speuren.Foei aan jullie en aan de scouting. Aagent staat vandaag op niveau van 2013. Pieters Denis
 1. Emilio Ferrera wordt beloftencoach én jeugddirecteur bij AA Gent: “Op deze kans zat ik al járen te wachten”
  AA Gent

  Emilio Ferrera wordt beloften­coach én jeugddirec­teur bij AA Gent: “Op deze kans zat ik al járen te wachten”

  Persconferentie in de Ghelamco Arena. Om de nieuwe beloftencoach voor te stellen? Dat mocht wel iets meer zijn, oordeelde Michel Louwagie. De CEO van AA Gent heette Emilio Ferrera (53) welkom, maar dan wel in een gloednieuwe functie. Ferrera wordt “Head of Football Formation”: beloftencoach én jeugddirecteur in één persoon. Ferrera tekende voor twee seizoenen, maar het is de bedoeling dat dit een heel lang huwelijk wordt.
 2. Christopher Opéri (AA Gent) voelt zich op zijn 24ste klaar voor stap hogerop: “Geen moment getwijfeld”
  VOETBAL 1A

  Christop­her Opéri (AA Gent) voelt zich op zijn 24ste klaar voor stap hogerop: “Geen moment getwijfeld”

  AA Gent keerde zaterdag terug van het oefenkamp in Horst, dat afgesloten werd met een 1-1-gelijkspel tegen Feyenoord in het jeugdcentrum Varkenoord naast de Rotterdamse Kuip. Na één vrije dag vertrekken de Buffalo’s maandag richting Jupille voor een tweede stage, die vooral in het teken van teambuilding wordt geplaatst. “Ik hoor van mijn nieuwe maats dat dat iets speciaals wordt om naar uit te kijken”, lacht aanwinst Christopher Opéri.