Michel Louwagie
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Louwagie © Photo News

Michel Louwagie heeft geleerd van dit seizoen: “De manier waarop de voorzitter is aangepakt, getuigt van een kwalijke evolutie”

AA GentZijn 31ste seizoen als general manager van AA Gent dreigde voor Michel Louwagie (65) een annus horribilis te worden. “Ik ben dit seizoen al dikwijls gestorven.” Net voor de play-offs leeft hij toch weer op hoop. “AA Gent komt terug”, verzekert Louwagie ons.

11 reacties

 • jan boden

  1 jaar geleden
  Als Thorup niet na 2 speeldagen aan de kant was geschoven dan was hij daar waarschijnlijk nog trainer en had men wellicht PO1 gehaald. Nadien dezelfde frats uitgehaald met Bölöni en vervolgens om financiële redenen het roer gelaten aan De Decker. Men kan de voorzitter toch wel het 1 en ander verwijten vind ik.
 • Johnny Dujardin

  1 jaar geleden
  Heel veel repect Michel. Steeds fijn geweest samen zaken te kunnendoen. Alleen maar aangename herinneringen. Wat je keuze ook mag zijn, veel succes ! .
 • Didier Vangenechten

  1 jaar geleden
  waarom denkt Gent dat het een topclub is? Na 1 titel?
 • Patrick Vandeputte

  1 jaar geleden
  Misschien toch eerst eens in de spiegel kijken. De manier waarop hij en de voorzitter het dit seizoen aangepakt hebben was ook niet van het beste. De trainerscarrousel en de transferpolitiek bijvoorbeeld.
 • Denis Pieters

  1 jaar geleden
  Respect voor wat jullie gedaan hebben wat betreft de vroegere schuldenberg en het prachtige stadion. De navolging van de titel in 2015 is jullie minder goed vergaan.Het aantrekken van nieuwe spelers de afgelopen seizoenen was een regelrechte ramp, die verloren miljoenen wil ik niet bij elkaar zien. Kopen om te kopen, de jeugd geen alternatief bieden en te weinig op de Belgische markt speuren.Foei aan jullie en aan de scouting. Aagent staat vandaag op niveau van 2013. Pieters Denis
 1. Tarik Tissoudali (AA Gent) bezorgt ploegmaats half hartinfarct bij winning goal: “Iets in me zei: leg toch maar breed”
  voetbal PO2 1A

  Tarik Tissoudali (AA Gent) bezorgt ploegmaats half hartin­farct bij winning goal: “Iets in me zei: leg toch maar breed”

  We schrijven minuut 94, bij een gelijke stand tussen KV Mechelen en AA Gent. Je krijgt de bal perfect van Julien De Sart en kijkt doelman Coucke recht in de ogen. Wat doe je dan? We geloven graag dat 99% van wie dit leest, de netten viseert en afdrukt. Niet zo bij Tarik Tissoudali. Die legde in KV Mechelen het balletje nog breed en kon pas in de rebound op de inzet van de verraste De Sart toch scoren. Typisch Tarik.
 1. Lemajic (AA Gent) na uitstekende start: “Ik heb aan maturiteit gewonnen, ik leg mezelf veel minder druk op”
  voetbal jupiler pro league

  Lemajic (AA Gent) na uitsteken­de start: “Ik heb aan maturiteit gewonnen, ik leg mezelf veel minder druk op”

  Darko Lemajic was vorige week samen met Sven Kums de uitblinker in het gelijkspel op bezoek bij Standard. De spits verzorgde - al dan niet per ongeluk - een assist en kwam ook zelf tot scoren. Een opsteker voor de aanvaller die vorig seizoen bakken kritiek te slikken kreeg. Hij kijkt met heel wat meer vertrouwen uit naar de komst van STVV zaterdagavond.
 2. Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”
  voetbal jupiler pro league

  Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”

  AA Gent heeft zich dankzij een penalty van Hugo Cuypers naar een zege tegen Westerlo geknokt. Bij een 1-1-stand verraste Matisse Samoise z'n rechtstreekse tegenstander De Cuyper waardoor de bal tegen diens hand en dus op de stip belandde. Matisse Samoise moest in de loop van de tweede helft het veld verlaten met een heupblessure, ook door diezelfde actie.