Jonathan David.
Volledig scherm
Jonathan David. © Photo News

Man United en Arsenal snuffelen wat harder aan Jonathan David

0 reacties

 1. Waarom Andrew Hjulsager niet Europees speelt: “Als ze niet spelen, dan is dat omdat ik iedereen aan boord wil houden”
  AA Gent

  Waarom Andrew Hjulsager niet Europees speelt: “Als ze niet spelen, dan is dat omdat ik iedereen aan boord wil houden”

  AA Gent kan tegen Flora Tallinn geen beroep doen op Andrew Hjulsager. De Deen is nog geblesseerd aan de hamstrings, maar ook voor de volgende groepswedstrijden van de Buffalo’s in de Conference League komt hij niet in aanmerking. Hjulsager maakt immers net zoals Malede en Marreh geen deel uit van de Europese selectie van AA Gent. Omdat Gent over onvoldoende Belgen beschikt, moest Hein Vanhaezebrouck keuzes maken.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Michael Ngadeu wijst AA Gent de weg naar eerste zege: “Match had bij de rust al gespeeld moeten zijn”
  VOETBAL 1A

  Michael Ngadeu wijst AA Gent de weg naar eerste zege: “Match had bij de rust al gespeeld moeten zijn”

  AA Gent boekte tegen KV Mechelen z'n eerste competitiezege van het seizoen. Eindelijk. Michael Ngadeu, die dit seizoen opnieuw de oude lijkt, opende de score op hoekschop in de eerste helft. Daarna was Ngadeu secuur en hield hij met z’n verdediging de eerste clean sheet in de competitie vast. Núrio nam alle twijfels weg, maar de match had al veel langer op slot moeten zitten.