Jonathan David.
Volledig scherm
Jonathan David. © Photo News

Man United en Arsenal snuffelen wat harder aan Jonathan David

0 reacties

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 3. AA Gent zet samenwerking met Mboyo per direct stop
  AA Gent
  19

  AA Gent zet samenwer­king met Mboyo per direct stop

  KAA Gent heeft de samenwerking met Ilombe Mboyo per direct stopgezet. Een reden geven de Buffalo’s niet in hun statement, maar Mboyo kwam de afgelopen weken in opspraak. De aanvaller werd in de nacht van 15 op 16 januari in Elsene gearresteerd voor geweldpleging tegenover een vrouw. Bovendien diende ex-Standard-voorzitter Roland Duchâtelet enkele dagen geleden een klacht in tegen onder meer Mboyo voor mogelijke vervalsing van de titelstrijd in 2013-2014.