Jonathan David
Volledig scherm
Jonathan David © Photo News

Lille geeft Jonathan David niet op, interesse uit Engeland stilaan concreet

AA GentLille geeft Jonathan David (20) niet op. De Franse club overweegt een hoger bod uit te brengen bij AA Gent, dat blijft benadrukken dat het de Canadees liefst houdt.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Andreas Hanche-Olsen scoort bij AA Gentdebuut, maar krijgt er vijf binnen “Dit is bijna beschamend”

  Andreas Han­che-Ol­sen scoort bij AA Gentdebuut, maar krijgt er vijf binnen “Dit is bijna beschamend”

  Wegens een positieve Covidtest (tussen twee negatieve in, nota bene) van Michael Ngadeu na de interlandbreak, mocht Andreas Hanche-Olsen (23) op Cercle zijn debuut maken in het hart van de Gentse defensie. Zijn zaterdagnamiddag begon goed toen hij de gelijkmaker voorbij Cercledoelman Didillon kopte, maar in totaal kregen hij en zijn Buffalo’s er vijf om de oren. Geen leuke start voor de jonge Noorse verdediger.
 1. Hans Vanaken: "Derde plaats veiligstellen tegen Zenit"
  Play
  Champions League

  Hans Vanaken: "Derde plaats veiligstel­len tegen Zenit"

 2. Simon Mignolet: “Dit verlies makkelijker te accepteren dan thuis”
  Play
  Champions League

  Simon Mignolet: “Dit verlies makkelij­ker te accepteren dan thuis”