Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Lemajic meteen beslissend voor AA Gent bij eerste basisplek: "Mijn transfer was ook voor mij een verrassing"

AA GentDarko Lemajic kwam in Tallinn voor het eerst aan de aftrap voor AA Gent. Hij was ook meteen beslissend. De 28-jarige Serviër kon alleen maar tevreden zijn.

3 reacties

 • jan boden

  1 maand geleden
  In Gent hebben ze de nieuwe Lewandowski gekocht precies.
 • Filip Baetens

  1 maand geleden
  Ik vind hem als een echte target spits die goed de bal kan af schermen. Maar ben vooral onder indruk van zijn kopbalsterkte. Denk dat we nog veel plezier aan hem zullen hebben
 • Kenneth Brosse

  1 maand geleden
  zelfde type of Depoitre. Miskoop. Louagie kennende, tmag geen geld kosten
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Darko Lemajic (AA Gent) heeft aanpassingsperiode doorstaan: “Kan nu op mijn best presteren”
  Voetbal 1A

  Darko Lemajic (AA Gent) heeft aanpas­sings­pe­ri­o­de doorstaan: “Kan nu op mijn best presteren”

  De transfer van Darko Lemajic naar AA Gent was niet geheel onbesproken, maar de Servische aanvaller zorgde intussen toch maar mooi voor twee winning goals voor de Buffalo’s. Op bezoek bij Flora Talinn en thuis tegen Cercle Brugge leverde dat AA Gent in totaal vier extra punten op. Donderdagavond kan hij tegen Anorthosis Famagusta dat kunstje nog eens proberen herhalen.