Onze AA Gent-watcher Rudy Nuys over de Buffalo's.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze AA Gent-watcher Rudy Nuys over de Buffalo's. © Photonews

Labiel team en financiële limieten: waarom AA Gent met 7 op 21 onderaan bengelt

AA GentEr is geen sprake van paniek bij AA Gent, maar de Buffalo’s kunnen onmogelijk tevreden zijn met 7 op 21 en de 16de plaats die daarmee gepaard gaat. Op zoek naar de redenen voor de gemiste start van de Buffalo’s, is een gebrek aan stabiliteit het sleutelwoord.

8 reacties

 • etienne vijverman

  4 weken geleden
  hier in de JPL kan iedereen van iedereen winnen alleen Club & Genk hebben de beste kern en het niveau gaat ieder jaar een beetje achteruit ten opzichte van andere landen
 • dirk claeys

  1 maand geleden
  Gent treft vandaag op oude gewoontes, hun bestuur, een trainer, Odidja een Kums, horen echt thuis in de rechtse kolom vandaag!
 • Alex Zoete

  1 maand geleden
  Gent zit in sukkelstraatje. Een ploeg die niet meer dan een midden motor is. Een coach die al jaren over zijn piek is en een voorzitter die zijn eigen flauwe kul gelooft. Toch hoop ik dat Gent terug uit het dal kan klimmen en terug top 6 speelt
 • Herman Valaert

  1 maand geleden
  Leve Gent
 • Didier Heggerick

  1 maand geleden
  Er zijn geen topclubs in Belgie meer ,is vechten tegen de financiële overmachten ,beste is meegaan of vergaan met een oude denkpiste zoals ivan en lou ,zonder risco's is er niemand groot geworden !
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?