KIJK. Hein Vanhaezebrouck haalt uit naar Gentse bestuur: “Genk kan putten uit hun jeugd, wij zijn afhankelijk van makelaars”

“Genk kan putten uit hun jeugd. Wij zijn afhankelijk van makelaars.” Na een bemoedigende prestatie schoot Hein Vanhaezebrouck met scherp. Het Gentse bestuur, en Michel Louwagie in het bijzonder, als schietschijf.

52 reacties

 • johnny palmaers

  2 maanden geleden
  Moons Fons: even bij de les blijven. Hein VH bedoelt de in- en uitstroom van spelers door een goede jeugdopleiding. Je noemt er nu 2 van Genk. Een goede opleiding geeft jaren resultaat. Ik voeg er verder nog aan toe: Vossen, Dufour, Schrijvers, Gerkens, De Norre, Oyen, Praet, Wolke Janssens, Vanzeir, Courtois, De Bruyne, Jackers, Wouters, El Khannous, Didden, Casteels, Trossard, Coucke, Seigers, Geusens, Leyssen, Godts, degenen die ik nu nog vergeet en al die anderen die er zitten aan te komen.
 • Frans Peeters

  2 maanden geleden
  Dat is wat bij alle ploegen zelfs Genk moet bijgesteld worden maar er zijn ook makelaars en vriendjes
 • moons fons

  2 maanden geleden
  Slim is het niet van Hein maar hij heeft WEL gelijk ! En euh bij Genk lopen er twee jeugdspelers rond : Heynen en Vandervoort ..... zo geweldig is dat niet !
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Van Heintje weten we dat hij goed kan praten en met de armen zwieren. Hij is wel degelijk heel gefrustreerd.
 • Laurent Vanempten

  2 maanden geleden
  Volgens mij is de chemie tss AA Gent en Hein uitgewerkt. Als je trainer de clubvisie niet onderschrijft, moet je hem ontslaan, toch?
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Julien De Sart maakt progressie bij AA Gent: “Het gaat beter en beter”
  voetbal jupiler pro league

  Julien De Sart maakt progressie bij AA Gent: “Het gaat beter en beter”

  Dankzij een overwinning vorig weekend op bezoek bij STVV staat AA Gent eindelijk op de beoogde vierde plaats. De Buffalo’s willen dat zo houden en daarmee aartsrivaal Club Brugge de loef afsteken. Julien De Sart gaf aan dat AA Gent vooral gas kon terugnemen, ideaal in deze drukke periode. Dat de middenvelder sinds enkele weken opnieuw fit is, scheelt meer dan een slok op de borrel voor de Buffalo’s.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.