Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Ivan De Witte ziet tekenen van beterschap bij AA Gent: “Nog geen 10 op 10, maar toch een 6"

AA GentAA Gent haalt opgelucht adem na de kwalificatie tegen Rapid Wien. Niet in het minst voorzitter De Witte, die daags voor het o zo belangrijke duel met Rapid Wien de drastische beslissing van een trainerswissel nam. “Ik heb niet heel comfortabel naar de match gekeken, nee.”

  1. Pijnlijk: Gent-doelman Bolat blijft Europees geschorst door administratieve blunder

    Pijnlijk: Gent-doel­man Bolat blijft Europees geschorst door administra­tie­ve blunder

    Sinan Bolat reist niet mee naar Slovan Liberec. De doelman van AA Gent heeft bij UEFA namelijk nog steeds een schorsing van drie speeldagen openstaan. Omwille van de schorsing die hij met Antwerp opliep, zette AA Gent Bolat niet op de Europese lijst voor de voorrondeduels in de Champions League tegen Rapid Wien (1 match) en Dynamo Kiev (2 matchen), waarin Davy Roef het doel van de Buffalo’s verdedigde en Colin Coosemans als stand-in fungeerde.
  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”