BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Is het nog eens aan Mboyo, de ‘last minute’-aankoop die tot nu toe amper minuten kreeg?

AA GentGeen Tissoudali en Depoitre tegen Belisia Bilzen. Wellicht betekent dat een kans voor ‘Petit Pelé’ Mboyo (34), die in de zomermercato als ‘last minute’-aankoop naar Gent kwam.

1 reactie

 • Ivan Smissen

  1 jaar geleden
  Mboyo, De Bruyn, Bezus, Botaka, Diallo, Soumahoro, Schoofs: om één of andere reden geeft AA Gent graag veel te veel geld uit aan spelers van STVV, die dan weinig of niets waarmaken in Gent.
 1. Sven Kums (AA Gent) na zijn uitsluiting: “Ik raakte de bal én hield me in, geen rood volgens mij”
  voetbal jupiler pro league
  1

  Sven Kums (AA Gent) na zijn uitslui­ting: “Ik raakte de bal én hield me in, geen rood volgens mij”

  AA Gent luidde zondagavond de WK-break in met een mooie 0-4-overwinning op het veld van KV Kortrijk. KVK, dat de dag erop z'n coach ontsloeg, werd van het kastje naar de muur gespeeld met elf tegen tien én met tien tegen tien. De rode kaart voor Sven Kums was dan ook de enige smet op een mooie avond voor de Buffalo’s. Een rode kaart waarmee de ervaren middenvelder helemaal niet akkoord ging.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 3. Malick Fofana (AA Gent) breekt match tegen Cercle Brugge open in verlengingen: “Ik heb meer vertrouwen nu”
  voetbal beker van belgië

  Malick Fofana (AA Gent) breekt match tegen Cercle Brugge open in verlengin­gen: “Ik heb meer vertrouwen nu”

  AA Gent moest wachten tot de verlengingen eer het afstand kon nemen van een tienkoppig Cercle Brugge. De Buffalo’s konden rekenen op enkele goeie invallers om de kwalificatie voor de kwartfinales van de Croky Cup over de streep te trekken. Malick Fofana tekende voor een pre-assist bij de 1-0 en werkte via een Cercle-speler de 2-0 tegen de touwen.