Darko Lemajic (rechts) in actie tegen AA Gent, z'n nieuwe club.
Volledig scherm
PREMIUM
Darko Lemajic (rechts) in actie tegen AA Gent, z'n nieuwe club. © Photo News

Hoe één goal Vanhaezebrouck overtuigde: het aparte verhaal achter de transfer van Darko Lemajic, de nieuwe spits van AA Gent

AA GentDarko Lemajic (28) wordt de nieuwe centrumspits van AA Gent. De boomlange Serviër was niet de eerste keuze bij de Buffalo’s, maar de afgeketste transfer van Thomas Henry bracht zijn komst in een stroomversnelling.

10 reacties

 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Hein en aa gent wel al 2de ronde van de champions league gehaald. En club brugge? 😁
 • Kurt Jansen

  1 jaar geleden
  Was Roman nu echt zo van goudwaarde. Ik denk dat hij meer kansen de nek ongewrongen heeft dan gescoord
 • christophe laporte

  1 jaar geleden
  De enige reden waarom ze die gekocht hebben is omdat hij geen miljoen euro gekost heeft. Yaremchuk verkopen voor 17 miljoen...vervanger voorstellen die 1 miljoen kost. Typische Louwagie truc.
 • Johan hendrickx

  1 jaar geleden
  Hij denkt dan ook van zichzelf een wereldtrainer te zijn.
 • Kjell Van daele

  1 jaar geleden
  Scouting van gent trekt op niks, gent eindigd niet bij eerste 6 dit jaar
 1. AA Gent-assistent Nicolas Lombaerts over de Supercup, werken onder Hein en de terugkeer van Alderweireld: “Blijf zo lang mogelijk weg. Je hebt een goeie naam, maar voor je het weet…”
  PREMIUM
  SUPERCUP
  3

  AA Gent-assistent Nicolas Lombaerts over werken onder Hein en de terugkeer van Alderwei­reld: “Blijf zo lang mogelijk weg. Je hebt een goeie naam, maar voor je het weet…”

  “Mensen zien graag vedetten, totdat ze naar België terugkomen.” Een uitgesproken Nicolas Lombaerts (37), T2 onder Hein Vanhaezebrouck, aan de vooravond van de Supercup. “De Gentenaar blijkt moeilijker naar het stadion te lokken dan de Bruggeling. Ik hoop dat ze er dit seizoen meteen staan en niet pas wanneer de resultaten goed zijn.”
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.