BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hein windt zich op, maar is toch gelukkig: “Vooraf had ik hier met een punt ook vrede kunnen nemen”

Conference LeagueAA Gent heeft zijn start in de Conference League niet gemist. Lange tijd deden de Buffalo’s in Tallinn te weinig met hun overwicht, maar even voor het uur zorgde Darko Lemajic voor de bevrijdende treffer. Hein Vanhaezebrouck wond zich voor rust op, maar is uiteindelijk tevreden.

5 reacties

 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Zaag niet op Hein. We winnen dus opdracht volbracht. Topcoach
 • kemps bonni

  1 maand geleden
  Zo sprak slechtste trainer in onze Belgische competities.
 • Danny Debbaut

  1 maand geleden
  Heintje zou met 1 punt tevreden geweest zijn tegen .. het nr. 181 op de actuele UEFA ranking.. Van serieuze "ambitie" gesproken ..
 • patrick vandeputte

  1 maand geleden
  Hein ging toch voor 18 op 18, draait ook met de wind mee.
 • Raymundo Goethals

  1 maand geleden
  Hein, je weet dat belgie het uefa coff moet opkrikken anders jaren geen CL meer? 1 punt tegen huppeldepup is niet genoeg!!
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. AA Gent gooide met nul op zes de knalprestatie tegen Club weg. Sinan Bolat: “Mogen niet denken dat het vanzelf gaat”
  voetbal 1A

  AA Gent gooide met nul op zes de knalpresta­tie tegen Club weg. Sinan Bolat: “Mogen niet denken dat het vanzelf gaat”

  Op enkele weken tijd kan er heel wat veranderen. Het AA Gent dat we zagen in de 6-1-overwinning tegen Club Brugge leek in niets op de Buffalo’s die zondagavond met 1-0 de boot ingingen op bezoek bij KV Kortrijk. De troepen van Hein Vanhaezebrouck startten bijzonder zwak aan de partij en ook ervaren rot Sinan Bolat kon achteraf niet meteen de vinger op de wonde leggen.
 1. Waarom Andrew Hjulsager niet Europees speelt: “Als ze niet spelen, dan is dat omdat ik iedereen aan boord wil houden”
  AA Gent

  Waarom Andrew Hjulsager niet Europees speelt: “Als ze niet spelen, dan is dat omdat ik iedereen aan boord wil houden”

  AA Gent kan tegen Flora Tallinn geen beroep doen op Andrew Hjulsager. De Deen is nog geblesseerd aan de hamstrings, maar ook voor de volgende groepswedstrijden van de Buffalo’s in de Conference League komt hij niet in aanmerking. Hjulsager maakt immers net zoals Malede en Marreh geen deel uit van de Europese selectie van AA Gent. Omdat Gent over onvoldoende Belgen beschikt, moest Hein Vanhaezebrouck keuzes maken.
 2. Owusu (AA Gent) na zomer vol geruchten: “Ik zit hier niet tegen mijn zin”
  voetbal 1A

  Owusu (AA Gent) na zomer vol geruchten: “Ik zit hier niet tegen mijn zin”

  AA Gent trekt donderdagavond naar Anderlecht voor de inhaalwedstrijd van de vijfde speeldag. Die partij werd destijds uitgesteld om beide teams de beste kansen te gunnen op kwalificatie voor de Conference League. AA Gent ging door, Anderlecht niet. Intussen won AA Gent met 6-1 van Club Brugge, maar deed die prestatie teniet door te verliezen van Charleroi en Kortrijk. Tegen Anderlecht heeft het team van Vanhaezebrouck het één en ander recht te zetten. Dat geldt ook voor Elisha Owusu, die een verstoorde voorbereiding kende.