Hein Vanhaezebrouck.
Volledig scherm
Hein Vanhaezebrouck. © Photo News

Hein Vanhaezebrouck na nederlaag in Mechelen: “Ik pak de volle verantwoordelijkheid voor de tegengoals”

Jupiler Pro LeagueDe laatste uitnederlaag van AA Gent dateerde al van 3 oktober, de Buffalo’s hadden al vijf competitieduels niet meer verloren én al vier wedstrijden op rij geen goal meer geïncasseerd. Maar al dat moois werd in Mechelen weggeblazen door Nikola Storm, die vooral Andreas Hanche-Olsen een bijzonder lastige avond bezorgde. “We hebben hem eigenlijk allemaal in de kou laten staan”, aldus Gent-coach Hein Vanhaezebrouck.

4 reacties

 • Frankie daemers

  5 maanden geleden
  Als je de volle verantwoordelijk neemt ,waarom neem je dan niet ontslag!!
 • jan vanoosthuyse

  5 maanden geleden
  Chapeau voor de juiste analyse Hein
 • Caroline Loneux

  5 maanden geleden
  Waarom dan niet vroeger in grijpen.
 • Guy Van Severen

  5 maanden geleden
  Blijven trainen...blijven trainen !
 1. AA Gent zet samenwerking met Mboyo per direct stop
  AA Gent
  19

  AA Gent zet samenwer­king met Mboyo per direct stop

  KAA Gent heeft de samenwerking met Ilombe Mboyo per direct stopgezet. Een reden geven de Buffalo’s niet in hun statement, maar Mboyo kwam de afgelopen weken in opspraak. De aanvaller werd in de nacht van 15 op 16 januari in Elsene gearresteerd voor geweldpleging tegenover een vrouw. Bovendien diende ex-Standard-voorzitter Roland Duchâtelet enkele dagen geleden een klacht in tegen onder meer Mboyo voor mogelijke vervalsing van de titelstrijd in 2013-2014.
 2. Met amper 1.000 euro had VAR-farçe voorkomen kunnen worden (maar voetbalbond heeft zelfs geen contract met tv-zender Eleven over beelden)
  Jupiler Pro League
  36

  Met amper 1.000 euro had VAR-farçe voorkomen kunnen worden (maar voetbal­bond heeft zelfs geen contract met tv-zender Eleven over beelden)

  Eén extra cameraman — een investering van amper 1.000 euro — en er was nooit sprake geweest van de VAR-farce tijdens Cercle-AA Gent. Maar wat blijkt? Er is geen officiële verbintenis tussen tv-zender Eleven en de voetbalbond over een samenwerking voor de VAR. Hein Vanhaezebrouck liet dan maar zelf een buitenspellijn tekenen en zag “bijna één meter verschil”.