Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hein Vanhaezebrouck hekelt gemiste kansen, maar ook ref D’Hondt: “Wij zijn geen proefkonijnen”

AA GentVerloren van Antwerp, na vier puntendelingen: AA Gent is zijn remonte van voor Nieuwjaar teniet aan het doen. Hein Vanhaezebrouck kan niet tevreden zijn met de manier waarop zijn spitsen tegen Antwerp grote kansen de nek omwrongen, maar ook de wedstrijdleiding van Lothar D’Hondt zit hem hoog.

21 reacties

 • gaston bergmans

  1 jaar geleden
  idd de arrogantie van HVH stuit velen tegen de borst , van zichzelf ziet hij nooit problemen mss daarom zijn nek jaar na jaar dikker word zoals een kater die zen kop groeit mey ouder worden
 • Danny Debbaut

  1 jaar geleden
  @A. Cnudde : je slaat de nagel op de kop. VH heeft soms wel een punt en mag ZIJN mening geven, maar de nogal brute manier waarop hij de VAR en arbiters soms "aanpakt", zal hem zeker nt "geliefder" maken bij het korps. Hij lijkt maar nt te beseffen dat zijn houding het imago van AA Gent meer kwaad dan goed doet. Zijn voorzitter, Dewitte, toch een beschaafd man, moet m.i. af en toe goed slikken als hem zijn T1 bezig hoort en ziet ..
 • ALBERT CNUDDE

  1 jaar geleden
  Hein zou toch moeten beseffen dat hij hiermee geen vrienden maakt bij de heren arbiters,bij geen enkele. De arbiters die de volgende matchen gaan fluiten,gaan rekeningen vereffenen...
 • Romero Rondas

  1 jaar geleden
  4 op 16.. En weer de scheidsrechter die de hoofdrol krijgt.. Maar lag het niet weer aan een onmondig Gent.. Niet scoren.. Niet winnen... Geen punten hein..
 • Jos Van De Plas

  1 jaar geleden
  Heinz, Kompany klungelt al twee seizoenen op rij, andere trainers in de Pro leage krijgen veel minder respijt.
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 3. Torunarigha kan met Gent op één punt van Club komen: “Geen fan van nu al naar de stand kijken”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Torunarig­ha kan met Gent op één punt van Club komen: “Geen fan van nu al naar de stand kijken”

  AA Gent krijgt zondagavond een ideale kans om de achterstand op Club Brugge te verkleinen tot één punt. De Bruggelingen verloren in Oostende, de Buffalo’s krijgen Anderlecht voor de kiezen in de eigen Ghelamco Arena. Een hernieuwd perspectief, na weken blessureleed en de verloren Slag om Vlaanderen van vorig weekend. Ook Jordan Torunarigha beseft het belang van de match tegen de Brusselaars.