Hein Vanhaezebrouck.
Volledig scherm
PREMIUM
Hein Vanhaezebrouck. © BELGA

Hein Vanhaezebrouck geeft zijn eerste interview als coach van AA Gent: “Mensen gelukkig maken, daar doe ik het voor”

AA GentSinds hij in december 2020 het roer overnam, loodste Hein Vanhaezebrouck (57) AA Gent terug op het goede spoor. Individuele interviews hield hij al die tijd af, tot deze week onder de Spaanse zon. Zet u schrap, want HVH gaat geen enkel thema uit de weg. Over het teveel aan spitsen, zijn aflopend contract en de Gouden Schoen. 

16 reacties

 • nico baelde

  4 maanden geleden
  Myriam Rossy, dat kun je toch niet menen? Tisoudali speelt 5 goede matchen op een seizoen, vadis meer gekwetst dan gespeeld en lepoitre heeft 100 kansen nodig om dan met veel geluk nog de paal te treffen. Er zijn maar 2 spelers die de gouden schoen verdienen nl CDK en HVA.
 • Polutnik Ronald

  4 maanden geleden
  Hij de Hein doet het de mensen gelukkig te maken , maar ik zeg en denk dat Hein juist hetzelfde is als andere trainers zoals Clément en ook voetballers het alleen maar doen om het grove geld en niets anders . En dan kan de Hein zeggen wat hij maar wil , als morgen een andere buitenlandse club heb een verbeterd contract aanbied dan valt dat gelukkig maken dadelijk weg .
 • luc teirlynck

  4 maanden geleden
  Beste trainer die er rond loopt in belgie geef hem de beste spelers en speelt elk jaar kampioen deze man zou best de nationale ploeg kunnen trainen
 • Eric De Rycke

  4 maanden geleden
  Sonia Den Tijn. Perfect samengevat!!! Thorup mocht zelfs van mij evenveel krediet gekregen hebben. Top ... persoonlijkheid!!!
 • ivan van damme

  4 maanden geleden
  Super spelers in Gent? Ik zou zeer zeer nederig zijn. De bilde heeft hem ook zeer goedkoop gekregen toen. ...en ik ben geen fcb'er maar de ketelaars verdient hem.