Hein Vanhaezebrouck blijft twee jaar langer bij AA Gent: “Had geenszins de bedoeling ergens anders in België aan de slag te gaan”

AA GentHein Vanhaezebrouck heeft zijn contract bij AA Gent met twee jaar verlengd. “Het was altijd mijn bedoeling hier te blijven”, vertelt de 58-jarige coach over wat hij noemt het vervolg van zijn tweede periode. Wat zijn de ambities? “Er zit nog rek in deze groep. We gaan niet drastisch veranderen.” 

32 reacties

 • luc teirlynck

  1 maand geleden
  Super nieuws Heintje is van ons , en wees maar gerust met Hein is het altijd fijn
 • Noel Demeyere

  1 maand geleden
  Bij gebrek aan interesse blijft hij gewoon bij Gent. Al de rest is blablabla. Probeer eens in de champion’s playoffs te geraken Hein.
 • jan boden

  1 maand geleden
  Wegens gebrek aan interesse moet hij blijven waar hij zit.
 • Ilse Verlinden

  1 maand geleden
  Een grote oef dat hij zeker niet naar Club komt.
 • Roger Williams

  1 maand geleden
  Vergeet tissoudali maar, die gaat niveau of 4 hoger spelen. Bij Valencia nl. Is veel te goed voor de muppet competitie hier
 1. Andrew Hjulsager (AA Gent) opgelucht dat hij bekerfinale kan spelen: “Toen dat schorsingsvoorstel kwam, was ik in shock”
  Voetbal beker van België

  Andrew Hjulsager (AA Gent) opgelucht dat hij bekerfina­le kan spelen: “Toen dat schorsings­voor­stel kwam, was ik in shock”

  Andrew Hjulsager groeit bij AA Gent opnieuw naar zijn beste niveau toe. Na een sterk begin bij de Buffalo’s gooiden blessures roet in het eten. Tegen OHL hield hij met een assist en een (wereld)goal de perfecte generale repetitie voor de bekerfinale van maandag tegen Anderlecht. Een afspraak die hij bijna miste door de hallucinante rode kaart die hij pakte op Cercle Brugge.