Hein Vanhaezebrouck blijft twee jaar langer bij AA Gent: “Had geenszins de bedoeling ergens anders in België aan de slag te gaan”

AA GentHein Vanhaezebrouck heeft zijn contract bij AA Gent met twee jaar verlengd. “Het was altijd mijn bedoeling hier te blijven”, vertelt de 58-jarige coach over wat hij noemt het vervolg van zijn tweede periode. Wat zijn de ambities? “Er zit nog rek in deze groep. We gaan niet drastisch veranderen.” 

32 reacties

 • luc teirlynck

  1 maand geleden
  Super nieuws Heintje is van ons , en wees maar gerust met Hein is het altijd fijn
 • Noel Demeyere

  1 maand geleden
  Bij gebrek aan interesse blijft hij gewoon bij Gent. Al de rest is blablabla. Probeer eens in de champion’s playoffs te geraken Hein.
 • jan boden

  1 maand geleden
  Wegens gebrek aan interesse moet hij blijven waar hij zit.
 • Ilse Verlinden

  1 maand geleden
  Een grote oef dat hij zeker niet naar Club komt.
 • James Williams

  1 maand geleden
  Vergeet tissoudali maar, die gaat niveau of 4 hoger spelen. Bij Valencia nl. Is veel te goed voor de muppet competitie hier
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 1. Matisse Samoise en AA Gent zetten puntjes op de i: “We willen absoluut play-off 2 winnen”
  Voetbal 1A

  Matisse Samoise en AA Gent zetten puntjes op de i: “We willen absoluut play-off 2 winnen”

  AA Gent trok na een zwakke eerste helft na de rust de overwinning over de streep in Charleroi. Dankzij de 1-3 blijft het leider in play-off 2. De notie dat de Buffalo’s na de bekerwinst wel even zouden uitbollen, mag volgens Matisse Samoise en Peter Balette alvast de vuilbak in. AA Gent wil nog even bewijzen dat het altijd in play-off 1 had moeten zitten en zal geen cadeautjes uitdelen aan de andere teams in play-off 2.
 2. Eerste titel ooit (met groot volksfeest) en Harry Kane in zak en as: de exploten van Hein Vanhaezebrouck
  Play
  AA Gent
  1

  Eerste titel ooit (met groot volksfeest) en Harry Kane in zak en as: de exploten van Hein Vanhaeze­brou­ck

  “Er was geen enkele reden om niét met Hein door te gaan”, haalde manager Michel Louwagie aan bij de contractverlenging van Vanhaezebrouck tot 2024. Want Hein in een combo met AA Gent, dat is al een succes gebleken. Van de eerste titel - met legendarische boottocht - over de sippe blik van Harry Kane en een straffe 37 op 42. De exploten van Hein Vanhaezebrouck op een rij.