Hein Vanhaezebrouck blijft twee jaar langer bij AA Gent: “Had geenszins de bedoeling ergens anders in België aan de slag te gaan”

AA GentHein Vanhaezebrouck heeft zijn contract bij AA Gent met twee jaar verlengd. “Het was altijd mijn bedoeling hier te blijven”, vertelt de 58-jarige coach over wat hij noemt het vervolg van zijn tweede periode. Wat zijn de ambities? “Er zit nog rek in deze groep. We gaan niet drastisch veranderen.” 

32 reacties

 • luc teirlynck

  1 maand geleden
  Super nieuws Heintje is van ons , en wees maar gerust met Hein is het altijd fijn
 • Noel Demeyere

  1 maand geleden
  Bij gebrek aan interesse blijft hij gewoon bij Gent. Al de rest is blablabla. Probeer eens in de champion’s playoffs te geraken Hein.
 • jan boden

  1 maand geleden
  Wegens gebrek aan interesse moet hij blijven waar hij zit.
 • Ilse Verlinden

  1 maand geleden
  Een grote oef dat hij zeker niet naar Club komt.
 • Roger Williams

  1 maand geleden
  Vergeet tissoudali maar, die gaat niveau of 4 hoger spelen. Bij Valencia nl. Is veel te goed voor de muppet competitie hier
 1. Tarik Tissoudali (AA Gent) bezorgt ploegmaats half hartinfarct bij winning goal: “Iets in me zei: leg toch maar breed”
  voetbal PO2 1A

  Tarik Tissoudali (AA Gent) bezorgt ploegmaats half hartin­farct bij winning goal: “Iets in me zei: leg toch maar breed”

  We schrijven minuut 94, bij een gelijke stand tussen KV Mechelen en AA Gent. Je krijgt de bal perfect van Julien De Sart en kijkt doelman Coucke recht in de ogen. Wat doe je dan? We geloven graag dat 99% van wie dit leest, de netten viseert en afdrukt. Niet zo bij Tarik Tissoudali. Die legde in KV Mechelen het balletje nog breed en kon pas in de rebound op de inzet van de verraste De Sart toch scoren. Typisch Tarik.
 2. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.
 1. Eerste titel ooit (met groot volksfeest) en Harry Kane in zak en as: de exploten van Hein Vanhaezebrouck
  Play
  AA Gent
  1

  Eerste titel ooit (met groot volksfeest) en Harry Kane in zak en as: de exploten van Hein Vanhaeze­brou­ck

  “Er was geen enkele reden om niét met Hein door te gaan”, haalde manager Michel Louwagie aan bij de contractverlenging van Vanhaezebrouck tot 2024. Want Hein in een combo met AA Gent, dat is al een succes gebleken. Van de eerste titel - met legendarische boottocht - over de sippe blik van Harry Kane en een straffe 37 op 42. De exploten van Hein Vanhaezebrouck op een rij.