Hein Vanhaezebrouck blijft twee jaar langer bij AA Gent: “Had geenszins de bedoeling ergens anders in België aan de slag te gaan”

AA GentHein Vanhaezebrouck heeft zijn contract bij AA Gent met twee jaar verlengd. “Het was altijd mijn bedoeling hier te blijven”, vertelt de 58-jarige coach over wat hij noemt het vervolg van zijn tweede periode. Wat zijn de ambities? “Er zit nog rek in deze groep. We gaan niet drastisch veranderen.” 

32 reacties

 • luc teirlynck

  1 maand geleden
  Super nieuws Heintje is van ons , en wees maar gerust met Hein is het altijd fijn
 • Noel Demeyere

  1 maand geleden
  Bij gebrek aan interesse blijft hij gewoon bij Gent. Al de rest is blablabla. Probeer eens in de champion’s playoffs te geraken Hein.
 • jan boden

  1 maand geleden
  Wegens gebrek aan interesse moet hij blijven waar hij zit.
 • Ilse Verlinden

  1 maand geleden
  Een grote oef dat hij zeker niet naar Club komt.
 • James Williams

  1 maand geleden
  Vergeet tissoudali maar, die gaat niveau of 4 hoger spelen. Bij Valencia nl. Is veel te goed voor de muppet competitie hier
 1. Célestin De Schrevel viert profcontract bij AA Gent met profdebuut: “Jammer genoeg geen clean sheet”
  Voetbal 1A

  Célestin De Schrevel viert profcon­tract bij AA Gent met profdebuut: “Jammer genoeg geen clean sheet”

  Hein Vanhaezebrouck moest puzzelen na de blessure van Davy Roef. Met Sinan Bolat op weg naar de uitgang besloot hij z'n twee jonge doelmannen, Louis Fortin(20) en Célestin De Schrevel(20) elk een helft te gunnen. Célestin De Schrevel, die de beloften van de Buffalo’s mee naar de vijfde plek in de stand bracht, kreeg na de rust het meeste werk. Hij vierde met die wedstrijd ook z’n eerste profcontract.