Hein Vanhaezebrouck bij Gent in 2017.
Volledig scherm
PREMIUM
Hein Vanhaezebrouck bij Gent in 2017. © belga

Heeft Vanhaezebrouck geleerd van zijn fouten, of wordt het opnieuw het verhaal van het potje preparé?

AA GentHein Vanhaezebrouck is weer thuis. De architect van het mooiste hoofdstuk in de geschiedenis van AA Gent. Zijn allesomvattende persoonlijkheid maakte de club eerst groot, zadelde ze op het eind op met een indigestie. Heeft hij geleerd van de fouten uit het verleden, of wordt het opnieuw het verhaal van het potje preparé? 

3 reacties

 • luc teirlynck

  4 maanden geleden
  Heintje welkom , trainers komen trainers gaan zoals het altijd in het voetbal zal blijven bestaan . Beste trainer ooit op de Belgische velden hopelijk geven ze hem de tijd en laten ze hem zijn werk doen succes en super blij dat je terug bent
 • André Degrote

  4 maanden geleden
  Lees iedere week zijn artikel in het nieuwsblad. Mooi verwoord vanaf de zijlijn. Kritiek op vele ploegen. Nu mag hij na zijn comments over Gent eens bewijzen wat hij waard is. Toch succes toegewenst. Volgende matchen zien we wel.
 • Christ Mattelin

  4 maanden geleden
  Uiteindelijk is alles te herleiden tot een potje préparé, want alles en iedereen hebben een houdbaarheidsdatum. Gelukkig maar. Als Hein anderhalf seizoen aan boord blijft mét resultaten, is het al een succes te noemen #kaagent #sosonsgantoise
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal