Ivan De Witte, Hein Vanhaezebrouck en Michel Louwagie.
Volledig scherm
Ivan De Witte, Hein Vanhaezebrouck en Michel Louwagie. © Photo News

Glunderende Ivan De Witte en Michel Louwagie in koor: “Hein is hier thuis”

AA GentNa zeven jaar is ‘t nog eens prijs voor AA Gent. Voorzitter Ivan De Witte en algemeen manager Michel Louwagie gaan voor het achtste jaar op rij Europa in, en blonken van trots. En het contract van Hein Vanhaezebrouck in de Ghelamco Arena? “Het is onze bedoeling met hem door te gaan.”

5 reacties

 • Erwin de Proft

  4 maanden geleden
  Dit artikel gaat over Hein. En toch lukt het Albert weer om er het grote Club Brugge bij te betrekken. Uw bewondering voor Club, moet wel enorm zijn jongen.
 • Stefi Moens

  4 maanden geleden
  Onze Albert heeft toch een serieuze Brugge-fetish hoor, en dat voor een Anderlecht “supporter”. AA Gent was de enige verdiende winnaar op basis van de wedstrijd & de loting doorheen de beker. Union zou de enige verdiende kampioen zijn, net zoals Club dat vorig seizoen ook was ondanks opmars Genk in PO, maar Brugge haalt ook voor de eerste keer voordeel uit de halvering, dus wie weet?
 • ka Van der Linden

  4 maanden geleden
  HVH zou beter andere oorden opzoeken. Als Dewitte en zijn assistent L. hem nu zo bejubelen, zo gaan ze Hein afkraken als het wat minder loopt.
 • dretie munkies

  4 maanden geleden
  Behoudt inderdaad Hein aan het roer maar weet ook dat een ploeg zonder Odjidja maar met Kums en Bezus een meerwaarde is ! Zet dus Odjidja op de transferlijst en dan maar hopen dat er een ploeg te vinden is die hem wil kopen !
 • Kathleen De rijcke

  4 maanden geleden
  Proficiat, maar club Brugge gaat al 20 jaar na elkaar Europa in , wat is daar zo speciaal aan 8 jaar na elkaar Europa in ?
 1. Met amper 1.000 euro had VAR-farçe voorkomen kunnen worden (maar voetbalbond heeft zelfs geen contract met tv-zender Eleven over beelden)
  Jupiler Pro League
  36

  Met amper 1.000 euro had VAR-farçe voorkomen kunnen worden (maar voetbal­bond heeft zelfs geen contract met tv-zender Eleven over beelden)

  Eén extra cameraman — een investering van amper 1.000 euro — en er was nooit sprake geweest van de VAR-farce tijdens Cercle-AA Gent. Maar wat blijkt? Er is geen officiële verbintenis tussen tv-zender Eleven en de voetbalbond over een samenwerking voor de VAR. Hein Vanhaezebrouck liet dan maar zelf een buitenspellijn tekenen en zag “bijna één meter verschil”.
 2. AA Gent-assistent Nicolas Lombaerts over de Supercup, werken onder Hein en de terugkeer van Alderweireld: “Blijf zo lang mogelijk weg. Je hebt een goeie naam, maar voor je het weet…”
  PREMIUM
  SUPERCUP
  3

  AA Gent-assistent Nicolas Lombaerts over werken onder Hein en de terugkeer van Alderwei­reld: “Blijf zo lang mogelijk weg. Je hebt een goeie naam, maar voor je het weet…”

  “Mensen zien graag vedetten, totdat ze naar België terugkomen.” Een uitgesproken Nicolas Lombaerts (37), T2 onder Hein Vanhaezebrouck, aan de vooravond van de Supercup. “De Gentenaar blijkt moeilijker naar het stadion te lokken dan de Bruggeling. Ik hoop dat ze er dit seizoen meteen staan en niet pas wanneer de resultaten goed zijn.”