Ivan De Witte, Hein Vanhaezebrouck en Michel Louwagie.
Volledig scherm
Ivan De Witte, Hein Vanhaezebrouck en Michel Louwagie. © Photo News

Glunderende Ivan De Witte en Michel Louwagie in koor: “Hein is hier thuis”

AA GentNa zeven jaar is ‘t nog eens prijs voor AA Gent. Voorzitter Ivan De Witte en algemeen manager Michel Louwagie gaan voor het achtste jaar op rij Europa in, en blonken van trots. En het contract van Hein Vanhaezebrouck in de Ghelamco Arena? “Het is onze bedoeling met hem door te gaan.”

5 reacties

 • Erwin de Proft

  2 maanden geleden
  Dit artikel gaat over Hein. En toch lukt het Albert weer om er het grote Club Brugge bij te betrekken. Uw bewondering voor Club, moet wel enorm zijn jongen.
 • Stefi Moens

  2 maanden geleden
  Onze Albert heeft toch een serieuze Brugge-fetish hoor, en dat voor een Anderlecht “supporter”. AA Gent was de enige verdiende winnaar op basis van de wedstrijd & de loting doorheen de beker. Union zou de enige verdiende kampioen zijn, net zoals Club dat vorig seizoen ook was ondanks opmars Genk in PO, maar Brugge haalt ook voor de eerste keer voordeel uit de halvering, dus wie weet?
 • ka Van der Linden

  2 maanden geleden
  HVH zou beter andere oorden opzoeken. Als Dewitte en zijn assistent L. hem nu zo bejubelen, zo gaan ze Hein afkraken als het wat minder loopt.
 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Behoudt inderdaad Hein aan het roer maar weet ook dat een ploeg zonder Odjidja maar met Kums en Bezus een meerwaarde is ! Zet dus Odjidja op de transferlijst en dan maar hopen dat er een ploeg te vinden is die hem wil kopen !
 • Kathleen De rijcke

  2 maanden geleden
  Proficiat, maar club Brugge gaat al 20 jaar na elkaar Europa in , wat is daar zo speciaal aan 8 jaar na elkaar Europa in ?
 1. TRANSFERSOAPS. “Verschueren wilde mijn handtekening en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. “Verschue­ren wilde mijn handteke­ning en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken

  Zelfgenoegzaam verlaat Michel Verschueren het Astridpark. Even ervoor heeft hij het woord gekregen én voor de camera’s de hand gedrukt van Mido, wonderkind van achttien die zich bij AA Gent in de kijker heeft gespeeld. Handtekeningen volgen er nooit. In de vijfde aflevering van onze reeks rond ‘transferdeals die alles hadden kunnen veranderen’ blikken we terug op de dribbel van de wispelturige Egyptenaar in 2001. De dolk in het hart van Mister Michel. Een dag na de cinema op Anderlecht tekent de Egyptenaar doodleuk bij... Ajax.