Jonathan David.
Volledig scherm
Jonathan David. © Photo News

Getouwtrek om David: Lille wil 20 miljoen euro uittrekken voor Canadees, AA Gent beoogt 30 à 35 miljoen euro

AA GentKrijgt het transferdossier van Jonathan David (20) een plotse wending? Terwijl AA Gent nog steeds wacht op een concreet en toereikend bod vanuit de Bundesliga - David’s droomcompetitie -, richten de Buffalo’s het vizier naar het Franse Rijsel. In de hoop deze zomer alsnog 30 à 35 miljoen te vangen.

12 reacties

 • Linda D'Haese

  2 jaar geleden
  Men dacht dat met de corona crisis men in het voetbal waar men om steun vroeg eindelijk eens met beide voeten op de grond terecht zou komen maar niks is minder waar ze blijven maar tegen elkaar opbieden met als gevolg miljoenen voor iemand die nog veel moet bewijzen
 • Luc Van Bogaert

  2 jaar geleden
  Er is ondertussen reeds 25 mio euro geboden door Lille ! Nu nog wachten op Manchester United.
 • Sonja De Grave

  2 jaar geleden
  20 miljoen is meer dan genoeg. Goede speler maar niet exepioneel.
 • Frederik Buntinx

  2 jaar geleden
  Ze spelen 1 seizoen 2 de maar denken direct dat ze de ploeg van België zijn. Zo een bedragen krijgen zelfs Genk en club al moeilijk! Terwijl die ploegen toch al meer naam hebben in de internationale voetbal wereld kwa talent en goede spelers.
 • Nadine Huldemont

  2 jaar geleden
  Die gaat het maken. Dat is een speler voor Barça op termijn.
 1. Michael Ngadeu (AA Gent) zet ook op Union sterke prestatie neer: “Ik probeerde geel te pakken, maar de ref had me door”
  VOETBAL 1A

  Michael Ngadeu (AA Gent) zet ook op Union sterke prestatie neer: “Ik probeerde geel te pakken, maar de ref had me door”

  AA Gent keerde met een punt terug van een bezoek aan leider Union. In een gesloten wedstrijd met amper kansen waren de uitblinkers in beide defensies te vinden. Michael Ngadeu bevestigde zijn goeie seizoenshelft met een nieuwe - haast foutloze - prestatie centraal achterin. De 31-jarige Kameroener kan met vertrouwen richting de Afrika Cup. Al had hij graag nog een geel karton achter zijn naam gezien.
 2. Vanhaezebrouck biedt Antwerp excuses aan: “Ze hebben niet bewust voor uitschakeling gekozen”
  AA Gent
  6

  Vanhaeze­brou­ck biedt Antwerp excuses aan: “Ze hebben niet bewust voor uitschake­ling gekozen”

  AA Gent neemt het vandaag in de achtste finales van de beker op tegen tweedeklasser Lommel. Coach Hein Vanhaezebrouck maakte dinsdag, op het persmoment in aanloop naar het bekerduel, een opmerking aan het adres van Antwerp, dat - in tegenstelling tot Gent - Europees en in de Beker van België al uitgeschakeld is. Daags nadien biedt Vanhaezebrouck daarvoor zijn excuses aan.