BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Gent kan zege in Noorwegen goed gebruiken, maar Vanhaezebrouck denkt ook aan zondag: “Het moment om een paar andere jongens te zetten”

AA GentHein Vanhaezebrouck staat in spreidstand voor de terugwedstrijd tegen Valerenga. Hij wil in Noorwegen winnen, voor de clubcoëfficiënt én voor het vertrouwen na de opdoffer in Sint-Truiden. Maar hij wil zondag ook frisse spelers om de eerste competitiepunten te pakken tegen Beerschot.

4 reacties

 • jo verstraelen

  1 jaar geleden
  Een heel seizoen staat in het teken van een Europees ticket en als het dan zover is weten ze niet meer wat gedaan.
 • Dirk Theys

  1 jaar geleden
  Hein, winnen is voor ELKE club belangrijk weet je wel. En Valerenga is, met alle respect, Barcelona nog niet hee. En wees gerust, Odjidja zal ook zonder rust niet oververmoeid zijn tegen Beerschot. Wij moeten ook elke dag gaan werken hee.
 • Teirlynck Luc

  1 jaar geleden
  Er op en er over Heintje vanaf nu alles winnen
 • Annie vergauts

  1 jaar geleden
  Hij moet niet in spreidstand staan, dat hij liever achter de Hazen aanloopt, zou hem deugd doen.
 1. Vanhaezebrouck (AA Gent) gaf jongeren kansen tegen Midtjylland: “Maak me geen zorgen over de kern”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Vanhaeze­brou­ck (AA Gent) gaf jongeren kansen tegen Midtjyl­land: “Maak me geen zorgen over de kern”

  Zaterdagavond nam AA Gent het op tegen het Deense Midtjylland in de jaarlijkse galamatch. De wedstrijd moest de generale repetitie worden voor de Supercup tegen Club Brugge van komend weekend. De Buffalo’s kwamen op achterstand, maar trokken ondanks een resem afwezigen de overwinning nog over de streep. Castro-Montes en Tissoudali tekenden voor de Gentse doelpunten, Hein Vanhaezebrouck reageerde achteraf tevreden.
 2. Goeie humor: op de taart van Hein Vanhaezebrouck staat een verwijzing naar... de VAR
  AA Gent
  4

  Goeie humor: op de taart van Hein Vanhaeze­brou­ck staat een verwijzing naar... de VAR

  Hein Vanhaezebrouck heeft zijn contract bij AA Gent met twee jaar verlengd en daar hoort natuurlijk taart bij. En bij AA Gent hebben ze blijkbaar wel goeie humor. Zo staan er enkele foto’s op het snoepgoed en op één ervan (rechtsbovenaan op het beeld hierboven) zie je hoe een scheidsrechter - op aangeven van de VAR - naar het scherm aan de zijlijn staat te kijken. En laat de VAR nu niet meteen de beste vriend van de 58-jarige oefenmeester zijn...