Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Geen certitude, maar bij AA Gent weten ze dat ze altijd op hem kunnen rekenen: de Bohémien in Roman Bezus

AA GentIn de beker kreeg hij even rust, ook tegen Union is het niet zeker of hij aan de aftrap komt. Maar áls Hein Vanhaezebrouck Roman Bezus (31) zet, weet hij dat hij op hem kan rekenen. Een portret van een onconventionele voetballer met een nooit aflatende drive.

6 reacties

 • Ivan Smissen

  1 jaar geleden
  Hij was beter bij STVV!
 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Hij is de betere versie van vanaken. En ook sneller. Wat niet zo moeilijk is natuurlijk.
 • Christophe Cocquyt

  1 jaar geleden
  Respect goeie speler.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Goeie speler je kan er altijd op rekenen !
 • Ruben Walraet

  1 jaar geleden
  Verleng zijn contract aub Michel L en Ivan DW. Deze speler is van groot belang geweest voor Gent, en is dit nog steeds! COBW!
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. ONS RAPPORT. “Hij jaagt Vanhaezebrouck de stuipen op het lijf”: geen hoge scores bij Gent, één Antwerp-speler “liep er vaak zomaar wat tussen”
  PREMIUM
  BELGISCH VOETBAL

  ONS RAPPORT. “Hij jaagt Vanhaeze­brou­ck de stuipen op het lijf”: geen hoge scores bij Gent, één Ant­werp-spe­ler “liep er vaak zomaar wat tussen”

  Antwerp heeft zijn plek in de top vier verstevigd na een zege tegen AA Gent. Dat resulteert zich ook in de scores voor de Great Old in ons rapport. Veel uitblinkers bij de thuisploeg, bij AA Gent kon niemand uitblinken. Eén van hen was “niet de kapstok die het team nodig had.” Ontdek hieronder onze scores.