Emilio Ferrera.
Volledig scherm
Emilio Ferrera. © BELGA

Emilio Ferrera wordt beloftencoach én jeugddirecteur bij AA Gent: “Op deze kans zat ik al járen te wachten”

AA GentPersconferentie in de Ghelamco Arena. Om de nieuwe beloftencoach voor te stellen? Dat mocht wel iets meer zijn, oordeelde Michel Louwagie. De CEO van AA Gent heette Emilio Ferrera (53) welkom, maar dan wel in een gloednieuwe functie. Ferrera wordt “Head of Football Formation”: beloftencoach én jeugddirecteur in één persoon. Ferrera tekende voor twee seizoenen, maar het is de bedoeling dat dit een heel lang huwelijk wordt.

0 reacties

 1. AA Gent-assistent Nicolas Lombaerts over de Supercup, werken onder Hein en de terugkeer van Alderweireld: “Blijf zo lang mogelijk weg. Je hebt een goeie naam, maar voor je het weet…”
  PREMIUM
  SUPERCUP
  3

  AA Gent-assistent Nicolas Lombaerts over werken onder Hein en de terugkeer van Alderwei­reld: “Blijf zo lang mogelijk weg. Je hebt een goeie naam, maar voor je het weet…”

  “Mensen zien graag vedetten, totdat ze naar België terugkomen.” Een uitgesproken Nicolas Lombaerts (37), T2 onder Hein Vanhaezebrouck, aan de vooravond van de Supercup. “De Gentenaar blijkt moeilijker naar het stadion te lokken dan de Bruggeling. Ik hoop dat ze er dit seizoen meteen staan en niet pas wanneer de resultaten goed zijn.”
 2. Vanhaezebrouck (AA Gent) gaf jongeren kansen tegen Midtjylland: “Maak me geen zorgen over de kern”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Vanhaeze­brou­ck (AA Gent) gaf jongeren kansen tegen Midtjyl­land: “Maak me geen zorgen over de kern”

  Zaterdagavond nam AA Gent het op tegen het Deense Midtjylland in de jaarlijkse galamatch. De wedstrijd moest de generale repetitie worden voor de Supercup tegen Club Brugge van komend weekend. De Buffalo’s kwamen op achterstand, maar trokken ondanks een resem afwezigen de overwinning nog over de streep. Castro-Montes en Tissoudali tekenden voor de Gentse doelpunten, Hein Vanhaezebrouck reageerde achteraf tevreden.