Elisha Owusu in actie voor AA Gent.
Volledig scherm
Elisha Owusu in actie voor AA Gent. © Photo News

Elisha Owusu (AA Gent) gaat voor het eerst om met concurrentie: “Nooit gezaagd bij de coach”

Maandagavond kijken AA Gent en Club Brugge elkaar eindelijk in de ogen in de Ghelamco Arena. Dat de wedstrijd, die eerder uitgesteld werd door de coronauitbraak bij de Bruggelingen, enorm belangrijk wordt, staat buiten kijf. AA Gent heeft de punten broodnodig om nog in play-off 2 te geraken (of om nog te dromen van de top vier). Ook middenvelder Elisha Owusu (23) is zich er van bewust.

  1. AA Gent-nieuwkomer Andrew Hjulsager maakt ‘Hein-voorbereiding’ mee: “Ik dacht dat het niet zwaarder kon dan onder Blessin”
    VOETBAL 1A

    AA Gent-nieuwkomer Andrew Hjulsager maakt ‘Hein-voorberei­ding’ mee: “Ik dacht dat het niet zwaarder kon dan onder Blessin”

    Bij AA Gent is Andrew Hjulsager (26) de nieuwkomer die zich al het meest liet opmerken. De Deen, die overkwam van KV Oostende kon al in enkele oefenmatchen zijn stempel drukken op het spel van de Buffalo’s. In het Nederlandse Burgh-Haamstede, tegen Sparta Rotterdam deed hij dat zaterdag nog eens met een uiterst mooie assist. Winnen konden de Buffalo’s ondanks het overwicht niet (3-3), maar vooral op het middenveld lijkt het goed te zitten.