Marc Degryse en Hein Vanhaezebrouck.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse en Hein Vanhaezebrouck. © Jan De Meuleneir / Photo News

DEGRYSE INTERVIEWT Hein Vanhaezebrouck: “Wat scheids­rech­ters­baas Layec allemaal vertelt, is onvoorstel­baar. Dat is dus een grote leugenaar”

AA GentHein Vanhaezebrouck is geschorst en kijkt thuis naar Charleroi-Gent, maar aan de boorden van de Leie maakt hij vooraf uitgebreid tijd voor Marc Degryse. Onze huisanalist fileert met Hein het seizoen van AA Gent, ‘s lands arbitrage en zijn toekomst: “Had ik geen goed gezin gehad, dan zat ik al lang in het buitenland.”

8 reacties

 • nico baelde

  11 maanden geleden
  Ik begin Hein sympathieker te vinden en ik geloof dat hij de waarheid spreekt. Gisteren in Rsca-club was het na 5’ weeral van dattum.
 • Geert De Wilde

  11 maanden geleden
  de kampioen van Luxemburg is misschien wel geïnteresseerd. maak je zelf toch niets wijs man, in het buitenland was je al door de gehaktmolen gehaald met zo een gedrag. En bovendien kennen ze je er niet, laat staan dat er iemand interesse zou hebben.
 • Peter Bielen

  11 maanden geleden
  En dan drukt hij het nog zacht uit over die bende geldwolven en hypocrieten bij de scheidsrechters en hun departement. Ze lachen daar iedereen uit die denkt deze onaantastbaren ook maar iets in de weg te leggen. Zelf ervaren en toen ook gestopt met de hele voetbal, zo gedegouteerd was en ben ik.
 • Marc Geldhof

  11 maanden geleden
  Groot gelijk Hein.
 • dretie munkies

  11 maanden geleden
  Hein is een heel goed trainer maar af en toe slaat hij toch de bal mis : waarom Odjidja in de ploeg als kapitein houden ? Geef die taak aan Kums en doe Odjidja van de hand als je er een kandidaat voor vindt, wat niet zo zelfsprekend is !
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.