Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

De smaakmaker. Joseph Okumu moet nieuwe defensieve sterkhouder worden bij AA Gent: “Op het veld word ik een ander mens”

AA GentAA Gent spendeerde net geen 3 miljoen euro om Joseph — ‘Jo’ voor de vrienden — Okumu (24) van het Zweedse Elfsborg naar de Ghelamco Arena te halen. Van de 1m93 grote Keniaanse international wordt verwacht dat hij de defensie een flinke dosis stabiliteit bijbrengt. “In voetbal moet je je ploegmaats pushen om te winnen. Dat doe ik, 100%.” Een kennismaking. 

0 reacties

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Michael Ngadeu wijst AA Gent de weg naar eerste zege: “Match had bij de rust al gespeeld moeten zijn”
  VOETBAL 1A

  Michael Ngadeu wijst AA Gent de weg naar eerste zege: “Match had bij de rust al gespeeld moeten zijn”

  AA Gent boekte tegen KV Mechelen z'n eerste competitiezege van het seizoen. Eindelijk. Michael Ngadeu, die dit seizoen opnieuw de oude lijkt, opende de score op hoekschop in de eerste helft. Daarna was Ngadeu secuur en hield hij met z’n verdediging de eerste clean sheet in de competitie vast. Núrio nam alle twijfels weg, maar de match had al veel langer op slot moeten zitten.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.