Hugo Cuypers.
Volledig scherm
Hugo Cuypers. © BELGA

De natte droom van Vanhaezebrouck is de nieuwe aanvaller van AA Gent: “Cuypers is ideale speler voor ons”

AA GentHein Vanhaezebrouck was aan het einde van het seizoen stellig: met Hugo Cuypers erbij in de winter had AA Gent de Champions Play-offs niet gemist. Zes maanden later is de revelatie van KV Mechelen toch een Buffalo, tot jolijt van de coach van AA Gent.

0 reacties

 1. Lemajic (AA Gent) na uitstekende start: “Ik heb aan maturiteit gewonnen, ik leg mezelf veel minder druk op”
  voetbal jupiler pro league

  Lemajic (AA Gent) na uitsteken­de start: “Ik heb aan maturiteit gewonnen, ik leg mezelf veel minder druk op”

  Darko Lemajic was vorige week samen met Sven Kums de uitblinker in het gelijkspel op bezoek bij Standard. De spits verzorgde - al dan niet per ongeluk - een assist en kwam ook zelf tot scoren. Een opsteker voor de aanvaller die vorig seizoen bakken kritiek te slikken kreeg. Hij kijkt met heel wat meer vertrouwen uit naar de komst van STVV zaterdagavond.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 3. Andrew Hjulsager (AA Gent) opgelucht dat hij bekerfinale kan spelen: “Toen dat schorsingsvoorstel kwam, was ik in shock”
  Voetbal beker van België

  Andrew Hjulsager (AA Gent) opgelucht dat hij bekerfina­le kan spelen: “Toen dat schorsings­voor­stel kwam, was ik in shock”

  Andrew Hjulsager groeit bij AA Gent opnieuw naar zijn beste niveau toe. Na een sterk begin bij de Buffalo’s gooiden blessures roet in het eten. Tegen OHL hield hij met een assist en een (wereld)goal de perfecte generale repetitie voor de bekerfinale van maandag tegen Anderlecht. Een afspraak die hij bijna miste door de hallucinante rode kaart die hij pakte op Cercle Brugge.