BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

"De Kroatische pers noemt mij een toerist"

AA GentDe voorbije zes maanden draaiden uit op een fiasco voor Franko Andrijasevic (26), maar de Kroaat hoopt AA Gent straks terug te betalen voor de vele miljoenen die het voor hem neertelt. Liefst in de play-offs, wanneer de beslissingen vallen.

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Emilio Ferrera wordt beloftencoach én jeugddirecteur bij AA Gent: “Op deze kans zat ik al járen te wachten”
  AA Gent

  Emilio Ferrera wordt beloften­coach én jeugddirec­teur bij AA Gent: “Op deze kans zat ik al járen te wachten”

  Persconferentie in de Ghelamco Arena. Om de nieuwe beloftencoach voor te stellen? Dat mocht wel iets meer zijn, oordeelde Michel Louwagie. De CEO van AA Gent heette Emilio Ferrera (53) welkom, maar dan wel in een gloednieuwe functie. Ferrera wordt “Head of Football Formation”: beloftencoach én jeugddirecteur in één persoon. Ferrera tekende voor twee seizoenen, maar het is de bedoeling dat dit een heel lang huwelijk wordt.