Hein Vanhaezebrouck.
Volledig scherm
PREMIUM
Hein Vanhaezebrouck. © BELGA

Dé hamvraag bij AA Gent dit seizoen: kan Hein Vanhaezebrouck de Buffalo’s weer naar prijzen leiden?

AA GentOp de valreep wist AA Gent via winst in de Europe play-off nog Europees voetbal af te dwingen, maar een seizoen als het vorige willen ze bij de Buffalo’s niet meer meemaken. Het bestuur hoedt zich voor grote ambities, maar de top vier moet het doel zijn voor AA Gent.

8 reacties

 • Lucaz Keizer

  2 maanden geleden
  Ivan, het blijft toch steken he. En, de Europese campagnes die Gent toen speelden, waren ook alleen.maar geluk en de zwakte van de tegenstanders misschien? Nee jong, Gent was toen gewoon de beste ploeg in België,en dat is ons streefden om opnieuw bij de top te behoren.
 • Janssens Paul

  2 maanden geleden
  Tja geluk blijft niet duren,eerst proberen om te overleven,nederig te zijn en geen dikke nek te tonen.
 • FRANK BERTELS

  2 maanden geleden
  met louwagie in je team kun je op verschillende paarden wedden ,sportief of niet sportief
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Aa Gent heeft zich alleszins gericht versterkt, kan een outsider zijn voor de titel als alles meezit. Zal stuk afhangen van hoe Bezus zal spelen, als een vod of als een sterspeler. Ook Gianni Bruno brengt snelheid en heeft een neus voor goals. Die had ik graag bij club gezien
 • Ivan De Bakker

  2 maanden geleden
  HVH heeft 1 keer met veel geluk (en meer door het overvolle programma van de enige concurrent én niet vergeten de diefstal van de helft van de punten) een kampioenstitel gepakt. Dus die 'weer naar de prijzen' is toch wel een beetje overdreven. Mss zou het al goed zijn mocht Gent zich eindelijk in de G5 kunnen nestelen.
 1. Gent ziet nu de echte Núrio: “Het team draaide vorig jaar niet. Dat had ook invloed op mij, ook al kostte ik zes miljoen”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  Gent ziet nu de echte Núrio: “Het team draaide vorig jaar niet. Dat had ook invloed op mij, ook al kostte ik zes miljoen”

  Geen enkele speler kreeg het tijdens het geplaagde vorige seizoen van AA Gent zo hard te verduren als Núrio (26). De Angolese wingback werd gehaald voor 6 miljoen euro, een clubrecord. Dat prijskaartje zorgde ervoor dat hij de schlemiel was eens de resultaten uitbleven. Dit seizoen zien we een ander AA Gent en een andere Núrio. De vleugelspeler is helemaal fit en liet dat zien met een knalprestatie in de 6-1-zege tegen Club Brugge.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).