Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De eeuwige zoektocht van Ivan De Witte naar succes, amusement en klik met trainer: “Wie kleur geeft, die kleurt er ook wel eens naast”

AA Gent“Wie kleur geeft, die kleurt er ook wel eens naast”, sprak de AA Gent-voorzitter in 2016. Woorden die ook op hem van toepassing zijn. Hij stuurde vandaag Laszlo Bölöni na 25 dagen weg. De wereld volgens Ivan De Witte (73) – een poging tot inzage.

8 reacties

 • Guy Bekaert

  6 maanden geleden
  Wat De Witte nu heeft gedaan getuigd van weinig respect tegenover Boloni .Hij berrokkend deze trainer een enorme schade toe , die niet meer recht te zetten is . Dit is een voorzitter onwaardig .!
 • Etienne De Bondt

  6 maanden geleden
  Iedereen die het voetbal al enkele jaren volgt weet waarvoor Bölöni staat hij heeft Antwerp nooit anders dan verdedigend laten spelen. Nu beweren dat men dat niet wist en spreken van een miscast, dat is geen miscast maar een blunder van formaat.
 • Kathleen P

  6 maanden geleden
  ALs je idd in 20 jaar meer trainers versleten hebt dan het aantal jaren, dan zegt ook veel over het bestuur. Mss daar ook eens grote kuis houden.
 • Rudi Van Daele

  6 maanden geleden
  Misschien moeten Dewitte en Louagie eens bij zichzelf te rade gaan.
 • Luc Hermans

  6 maanden geleden
  Beter eens de scoutingcel bekijken ipv van trainers te ontslaan, of in de spiegel kijken en de miljoenen verdiend aan David juist te spenderen ipv van 3 vierde rangs spelers te kopen.
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"