Wim De Decker.
Volledig scherm
Wim De Decker. © BELGA

De Decker ziet licht aan einde van blessure- en Covidtunnel, maar moet keepersknoop doorhakken: “Bolat is mentaal heel sterk”

AA GentWim De Decker moet zich met AA Gent helemaal op de competitie focussen, om te beginnen zondag tegen Zulte Waregem. De coach van de Buffalo’s ziet licht aan het einde van de blessure- en Covidtunnel, maar hij moet wel een keepersknoop doorhakken.

1 reactie

 • Herman Valaert

  2 maanden geleden
  Wat doet men met een mentaal sterke keeper ?   NIETS  . de bewijzen zijn er  toch ?
 1. Ook op zijn 67ste vecht Danny Horseele, de sterrenchef van de Ghelamco Arena, voor tweede Michelinster: “Mijn wekker gaat nog elke dag om 6 uur stipt”
  PREMIUM
  Gent

  Ook op zijn 67ste vecht Danny Horseele, de sterren­chef van de Ghelamco Arena, voor tweede Michelin­ster: “Mijn wekker gaat nog elke dag om 6 uur stipt”

  Danny Horseele is niet alleen de oudste, maar misschien ook wel de meest ambitieuze sterrenchef van het land. Ook op zijn 67ste verlangt hij nog naar zijn tweede Michelinster. Zijn gelijknamig restaurant in de nok van de Gentse Ghelamco Arena behoort tot beste van het land én toch gaat de man uit Knokke voor dat tikkeltje meer. Een gesprek over dromen, zorgen en de liefde voor... Brugge.
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari