Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Davy Roef laat zich niet uit zijn lood slaan door hectische weken: “Ik wil terug Champions League in”

AA GentDavy Roef (26) zat op een rollercoaster in zijn eerste competitieweken bij AA Gent. Een keeperswissel, twee trainerswissels, een nieuwe concurrent én een oproeping voor de Rode Duivels: het zat er allemaal in. Roef kijkt alweer verder, hij droomt alleen van de Champions League. Uitgebreid interview met de man die vanavond tussen de palen staat.

0 reacties

 1. Michael Ngadeu wijst AA Gent de weg naar eerste zege: “Match had bij de rust al gespeeld moeten zijn”
  VOETBAL 1A

  Michael Ngadeu wijst AA Gent de weg naar eerste zege: “Match had bij de rust al gespeeld moeten zijn”

  AA Gent boekte tegen KV Mechelen z'n eerste competitiezege van het seizoen. Eindelijk. Michael Ngadeu, die dit seizoen opnieuw de oude lijkt, opende de score op hoekschop in de eerste helft. Daarna was Ngadeu secuur en hield hij met z’n verdediging de eerste clean sheet in de competitie vast. Núrio nam alle twijfels weg, maar de match had al veel langer op slot moeten zitten.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.