Volledig scherm
© Photo News

Andrijasevic: "AA Gent deed veel aantrekkelijker voorstel dan Standard"

Voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie hebben vanavond fier de nieuwste aanwinst van AA Gent voorgesteld. De 25-jarige middenvelder Franko Andrijasevic ondertekende een contract voor vijf seizoenen. De Kroatische international is de duurste transfer in de clubgeschiedenis. De Buffalo's legden zo'n vier miljoen euro voor hem op tafel.

 1. Bruno Godeau (AA Gent): “Ik vroeg me af waarom ik niet eerder een kans kreeg”

  Bruno Godeau (AA Gent): “Ik vroeg me af waarom ik niet eerder een kans kreeg”

  Toen AA Gent Bruno Godeau (28) aantrok, keken velen vreemd op. Een voetbalbelg, voor op de bank, leek het vooral te worden. Onder andere door de coronacrisis speelde hij nog maar acht wedstrijden in een jaar tijd, maar de laatste weken wordt er vaker beroep op hem gedaan. Van Hein Vanhaezebrouck kreeg hij lof na de bekerzege tegen Charleroi. Zelf kijkt hij uit naar de wedstrijd tegen zijn ex-club Moeskroen.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus