Analist Marc Degryse kijkt terug op de turbulente maand bij Gent: “Ik begrijp het ontslag van Bölöni, het is de minst slechte beslissing”

GentHet zijn troebele uren geweest in en rond de Ghelamco Arena. Onze analist Marc Degryse laat in de aanloop naar de levensbelangrijke kwalificatiewedstrijd van AA Gent tegen Rapid Wien zijn licht schijnen op de trainerswissel bij de Buffalo’s: “De verantwoordelijkheid ligt nu echt wel bij de spelers.”

0 reacties

 1. Krijgt AA Gent het warm op het Kiel? Losada zal pandoering én de show die Buffalo’s verkochten in heenmatch nog niet vergeten zijn
  VOETBAL 1A

  Krijgt AA Gent het warm op het Kiel? Losada zal pandoering én de show die Buffalo’s verkochten in heenmatch nog niet vergeten zijn

  Iets meer dan drie maanden geleden dacht de Belgische voetbalwereld dat het -toen zwalpende- AA Gent eindelijk vertrokken was na een 5-1-zege tegen seizoensrevelatie Beerschot. Niets bleek minder waar. Bij de Buffalo’s was er een vierde coach nodig om het team opnieuw op de rails te zetten. Hein Vanhaezebrouck maakte de knappe overwinning - mét publiek - niet mee, zijn tegenhanger aan de overkant zette in oktober al zijn zinnen op revanche. Nu zondag krijgt Hernán Losada de kans om het een en ander recht te zetten.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"