Volledig scherm
© Photo News

Ambitieus AA Gent bereidt vertrek David voor en legt de lat hoog: Adolfo Gaich, target van Club Brugge, te licht bevonden

AA GentVicekampioen AA Gent hervat vandaag met grote ambities. De Buffalo’s moeten zich voorbereiden op een seizoen zonder Jonathan David (20), maar er lijkt nog flink wat versterking op komst.

  1. Stef Wils keert terug naar zijn laatste Gent-Cercle: “Blij dat dokters toen snel handelden of het was slecht afgelopen”

    Stef Wils keert terug naar zijn laatste Gent-Cer­cle: “Blij dat dokters toen snel handelden of het was slecht afgelopen”

    Zaterdagavond kijken Cercle Brugge en AA Gent elkaar in de ogen. De Bruggelingen doen het momenteel iets beter dan de Buffalo’s, maar Wim De Decker kan met zijn troepen mits een zege op gelijke hoogte komen. Met Stef Wils(38) - die lang voor beide teams uitkwam - keren we terug naar zijn laatste - noodlottige - onderlinge wedstrijd tussen de Gentenaars en de Vereniging.
  2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”