Volledig scherm
© BELGA

AA Gent zet al voor derde keer trainer op straat dit seizoen: De Decker ontslagen na dramatisch verlies in Europa League

AA GentEen teleurstellende nederlaag tegen Slovan Liberec heeft het lot van Wim De Decker bezegeld bij AA Gent. De coach van de Buffalo’s werd na de wedstrijd gesommeerd door het bestuur, hij kreeg meteen zijn C4. 

27 reacties

 • Brusselaar Xman

  3 maanden geleden
  bij elke ploeg is er voldoende talent, anders speelt ge niet in 1A; probleem is vertrouwen, vormpeil, pech, teamspirit (bij verlies is die niet goed); bij Gent is het vooral vertrouwen, 3 goede matchen en het kan volledig draaien...en natuurlijk hebben ze goede ploeg, 5-7 internationals.!!
 • Lucaz Keizer

  3 maanden geleden
  Er is zeker voldoende talent aanwezig om een mooie ploeg te vormen.Alleen zijn er misschien net teveel spelers van hetzelfde type.We hebben een paar smeerlapkes nodig, en die lopen er momenteel niet rond.Wim heeft door corona en blessures ook nooit met een echt type elftal kunnen spelen.Dus omstandigheden zitten ook volledig tegen.Hopelijk dat de voetbalgoden eindelijk ons wat beter gezind worden.
 • Eric Raes

  3 maanden geleden
  Ze moeten dit niet op de trainer steken, dit is gewoon van niet beter kunnen, ze willen Van Haesebroeck terug, maar dat zal niet beter zijn, hij heeft het geluk gehad met kampioen spelen dat hij een goede ploeg had, maar eerlijk gezegd is van Haesebroeck ook geen trainer, hij is wel goed in het uitleggen maar in werkelijkheid een grote nul?
 • Filip De Graeve

  3 maanden geleden
  Het wordt dringend tijd dat die vetbetaalde spelers hun verantwoordelijk nemen en eindelijk eens beginnen te voetballen. Het is niet altijd de trainer zijn schuld, maar volgens de spelers wel. Wim het gaat u goed en uw verdere carrière. En wat de spelers betreft bende prutsers.
 • Mario Vanderlinden

  3 maanden geleden
  Jo Driesen: Gunther is het probleem niet, er zitten daar personen in de scouting die veeeeeel te oud zijn met een visie van het voetbal in de jaren 70/80!
 1. Spelers AA Gent lovend over herwonnen stabiele defensie: “Hét verschil? De coach”
  VOETBAL 1A

  Spelers AA Gent lovend over herwonnen stabiele defensie: “Hét verschil? De coach”

  AA Gent is bezig met een ware revival. Onder Hein Vanhaezebrouck haalden de Buffalo’s tegen Standard en Waasland-Beveren zes op zes. Vooral defensief staat het een stuk steviger, al had Waasland-Beveren twee keer pech dat het niet kon scoren via Heymans. Achteraf gaven Alessio Castro-Montes en Michael Ngadeu aan dat vooral de komst van Hein Vanhaezebrouck voor defensieve stabiliteit zorgt in de Arteveldestad.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"