Volledig scherm
© BELGA

AA Gent zet al voor derde keer trainer op straat dit seizoen: De Decker ontslagen na dramatisch verlies in Europa League

AA GentEen teleurstellende nederlaag tegen Slovan Liberec heeft het lot van Wim De Decker bezegeld bij AA Gent. De coach van de Buffalo’s werd na de wedstrijd gesommeerd door het bestuur, hij kreeg meteen zijn C4. 

27 reacties

 • Brusselaar Xman

  3 maanden geleden
  bij elke ploeg is er voldoende talent, anders speelt ge niet in 1A; probleem is vertrouwen, vormpeil, pech, teamspirit (bij verlies is die niet goed); bij Gent is het vooral vertrouwen, 3 goede matchen en het kan volledig draaien...en natuurlijk hebben ze goede ploeg, 5-7 internationals.!!
 • Lucaz Keizer

  3 maanden geleden
  Er is zeker voldoende talent aanwezig om een mooie ploeg te vormen.Alleen zijn er misschien net teveel spelers van hetzelfde type.We hebben een paar smeerlapkes nodig, en die lopen er momenteel niet rond.Wim heeft door corona en blessures ook nooit met een echt type elftal kunnen spelen.Dus omstandigheden zitten ook volledig tegen.Hopelijk dat de voetbalgoden eindelijk ons wat beter gezind worden.
 • Eric Raes

  3 maanden geleden
  Ze moeten dit niet op de trainer steken, dit is gewoon van niet beter kunnen, ze willen Van Haesebroeck terug, maar dat zal niet beter zijn, hij heeft het geluk gehad met kampioen spelen dat hij een goede ploeg had, maar eerlijk gezegd is van Haesebroeck ook geen trainer, hij is wel goed in het uitleggen maar in werkelijkheid een grote nul?
 • Filip De Graeve

  3 maanden geleden
  Het wordt dringend tijd dat die vetbetaalde spelers hun verantwoordelijk nemen en eindelijk eens beginnen te voetballen. Het is niet altijd de trainer zijn schuld, maar volgens de spelers wel. Wim het gaat u goed en uw verdere carrière. En wat de spelers betreft bende prutsers.
 • Mario Vanderlinden

  3 maanden geleden
  Jo Driesen: Gunther is het probleem niet, er zitten daar personen in de scouting die veeeeeel te oud zijn met een visie van het voetbal in de jaren 70/80!
 1. Bruno Godeau (AA Gent): “Ik vroeg me af waarom ik niet eerder een kans kreeg”

  Bruno Godeau (AA Gent): “Ik vroeg me af waarom ik niet eerder een kans kreeg”

  Toen AA Gent Bruno Godeau (28) aantrok, keken velen vreemd op. Een voetbalbelg, voor op de bank, leek het vooral te worden. Onder andere door de coronacrisis speelde hij nog maar acht wedstrijden in een jaar tijd, maar de laatste weken wordt er vaker beroep op hem gedaan. Van Hein Vanhaezebrouck kreeg hij lof na de bekerzege tegen Charleroi. Zelf kijkt hij uit naar de wedstrijd tegen zijn ex-club Moeskroen.
 2. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"