Photo News
Volledig scherm
© Photo News

AA Gent zal logo niet zoals Redskins wijzigen: “Onze indiaan is geen karikatuur maar eervol”

AA GentByebye Redskins. De legendarische American Football-club uit Washington zal van naam en logo veranderen, omdat het huidige verwijst naar de ‘Roodhuiden’. AA Gent is alvast niet van plan om z’n Buffalo-logo te herbekijken. “Onze indiaan is eervol.”

6 reacties

 • Luc Van Bogaert

  11 maanden geleden
  Een positief verhaal van AA Gent. Proficiat.
 • Dia Rita

  11 maanden geleden
  Het logo klopt gewoon niet voor een Belgische club. Ik heb het altijd al vreemd gevonden. Dat ze trots zijn op indianen wist ik niet want ze hebben nooit iets gedaan voor indianen. Ik heb nooit een verband gezien met indianen de afgelopen jaren. Ze hebben dit logo toen gewoon stoer gevonden misschien??
 • Nolle Verdonck

  11 maanden geleden
  Het logo van gent straalt ook niks uit. Het is niet als ze dit logo zien in het buitenland dat ze zeggen aja AA Gent.
 • anouk van bockstaele

  11 maanden geleden
  Dat van dat circus klopt maar Cody is gaan lopeN met de kassa en de indianen zaten daar zonder middelen toen heeft de Gentse bevolking een ophaling gedaan om deze mensen te steunen en te laten terugkeren inplaats van kritiek zouden ze felicitaties moeten krijgen
 • Lieve Burssens

  11 maanden geleden
  Goed zo AA Gent! Er is altijd wel een of andere pipo die zich ergens aan stoort. Die politiek correcte cinema begint lachwekkende proporties aan te nemen.
 1. Mission (im)possible? AA Gent zal vóór de wedstrijd tegen Charleroi al weten of het nog mag hopen op play-off 2
  VOETBAL 1A

  Mission (im)possible? AA Gent zal vóór de wedstrijd tegen Charleroi al weten of het nog mag hopen op play-off 2

  AA Gent schoot zich afgelopen weekend op Standard in de voet. Nog maar eens. In Luik hadden de troepen van Hein Vanhaezebrouck alle kansen om zich richting play-off 2 te spelen, maar Depoitre en co wrongen alle kansen op 0-2 vakkundig de nek om. Met amper twee wedstrijden te gaan ziet het er voor de Buffalo’s enorm slecht uit. Nog voor de wedstrijd tegen Charleroi van zaterdagavond kan al het één en ander duidelijk worden.
 1. Michael Ngadeu (AA Gent), terug na maanden blessureleed, wist niet wat hij zag: “Ik herkende mijn ploegmaats niet”
  VOETBAL 1A

  Michael Ngadeu (AA Gent), terug na maanden blessure­leed, wist niet wat hij zag: “Ik herkende mijn ploegmaats niet”

  Welgeteld twee pluspunten kon AA Gent onthouden van de zuinige - en misschien wel onverdiende - 1-0-zege tegen Cercle Brugge. Naast de drie punten was vooral de terugkeer van Michael Ngadeu (30) een ferme opsteker. Ngadeu bewees op 45 minuten tijd opnieuw zijn meerwaarde voor dit AA Gent. Plots kwamen de inspeelpasses vanuit de achterste linie immers wél aan.