Sinan Bolat
Volledig scherm
Sinan Bolat © Photo News

AA Gent wint oefenmatch tegen Lille, maar afwezigheid Bolat blijft een mysterie

AA GentAA Gent heeft in Noord-Frankrijk z’n oefenmatch tegen de Franse landskampioen Lille winnend kunnen afsluiten. Een goal van Gianni Bruno in de allereerste minuut volstond voor de zege. Bij de Buffalo’s was er wel nog steeds geen spoor van Sinan Bolat.

0 reacties

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Gent ziet nu de echte Núrio: “Het team draaide vorig jaar niet. Dat had ook invloed op mij, ook al kostte ik zes miljoen”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  Gent ziet nu de echte Núrio: “Het team draaide vorig jaar niet. Dat had ook invloed op mij, ook al kostte ik zes miljoen”

  Geen enkele speler kreeg het tijdens het geplaagde vorige seizoen van AA Gent zo hard te verduren als Núrio (26). De Angolese wingback werd gehaald voor 6 miljoen euro, een clubrecord. Dat prijskaartje zorgde ervoor dat hij de schlemiel was eens de resultaten uitbleven. Dit seizoen zien we een ander AA Gent en een andere Núrio. De vleugelspeler is helemaal fit en liet dat zien met een knalprestatie in de 6-1-zege tegen Club Brugge.