Thomas Kaminski groet Brecht Dejaegere.
Volledig scherm
Thomas Kaminski groet Brecht Dejaegere. © BELGA

AA Gent werft Kaminski aan met 1 miljoen euro korting, Noorse spits Sörloth op komst

Belgisch voetbalJess Thorup heeft vandaag versterking gekregen in Oliva. AA Gent haalde Thomas Kaminski aan verminderde voorwaarden weg bij Kortrijk en huurt Alexander Sörloth tot het einde van het seizoen van Crystal Palace.

11 reacties

 • Jeannette Gryspeert

  3 jaar geleden
  Mathias Leterme zit daar echt niet op zijn plaats bij kvk,na mboyo,zukanovic,dejaeghere,verstraete,gigot nu kaminski voor een soldenprijs laten vertrekken naar aa gent,en bovendien weer geen doorverkooppercentage zoals bij de rest,Gigot bv. doorverkocht voor 8 miljoen,arm kvk.
 • Robby Kessen

  3 jaar geleden
  Plus een horloge ?
 • Georget PAPPENS GEORGET

  3 jaar geleden
  Ik had het toch voorspeld!! test doet prijs dalen. Is hier niet geplaatst, zoals de meeste van mijn tussenkomsten... Was toch al beslist. Waar zou het verschil naartoe zijn? Ik bedoel, hoe is dat geregeld??? Van 2,5 naar 1,5 is toch een groot verschil...
 • Philippe Vanbelleghem

  3 jaar geleden
  net of je een nieuwe wagen gaat kopen , maar toch kiest voor een demo wagen .
 • Rik Cappelle

  3 jaar geleden
  Nu snap ik het niet meer hoor. Verleden week slecht scoren bij de sprongtest door een voetprobleem en één week later en één miljoen minder dan wel slagen bij dezelfde test. O wacht.....nu snap ik het wel.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).