Andreas Hanche-Olsen met AA Gent in actie tegen Beerschot.
Volledig scherm
Andreas Hanche-Olsen met AA Gent in actie tegen Beerschot. © Photo News

AA Gent-verdediger Andreas Hanche-Olsen verkende tijdens winterstop België: “Paar mooie plekken gezien”

VOETBAL 1ANa de korte winterstop startte AA Gent 2021 vorig weekend met een gelijkspel bij Beerschot. Tijdens die winterstop raakte bekend dat heel wat Buffalo’s de regels overtraden en tóch voor een korte trip naar het buitenland kozen. Andreas Hanche-Olsen(23) was daar niet bij, hij verkende z’n nieuwe thuishaven België met z’n vriendin.

 1. Krijgt AA Gent het warm op het Kiel? Losada zal pandoering én de show die Buffalo’s verkochten in heenmatch nog niet vergeten zijn
  VOETBAL 1A

  Krijgt AA Gent het warm op het Kiel? Losada zal pandoering én de show die Buffalo’s verkochten in heenmatch nog niet vergeten zijn

  Iets meer dan drie maanden geleden dacht de Belgische voetbalwereld dat het -toen zwalpende- AA Gent eindelijk vertrokken was na een 5-1-zege tegen seizoensrevelatie Beerschot. Niets bleek minder waar. Bij de Buffalo’s was er een vierde coach nodig om het team opnieuw op de rails te zetten. Hein Vanhaezebrouck maakte de knappe overwinning - mét publiek - niet mee, zijn tegenhanger aan de overkant zette in oktober al zijn zinnen op revanche. Nu zondag krijgt Hernán Losada de kans om het een en ander recht te zetten.
 2. Vanhaezebrouck: “De mensen van het Overlegcomité zullen wel intelligent genoeg zijn om in te zien wat het maatschappelijk belang van voetbal is”
  Play
  AA Gent

  Vanhaeze­brou­ck: “De mensen van het Overlegco­mité zullen wel intelli­gent genoeg zijn om in te zien wat het maatschap­pe­lijk belang van voetbal is”

  De coronagevallen zijn op geen twee handen meer te tellen in de Jupiler Pro League. De Slag om Vlaanderen tussen Club Brugge en AA Gent komt voorlopig niet in het gedrang. Tenzij het Crisisoverleg vandaag anders zou beslissen. Hein Vanhaezebrouck: “Ik denk dat daar verstandige mensen zitten die kunnen inschatten wat het belang is van voetbal in tijden waarin mensen weinig vertier kennen.”
 1. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"

 2. Van den Brom na sneeuwpartij: “Dit had niets met voetbal te maken. Een schande"
  Play

  Van den Brom na sneeuwpar­tij: “Dit had niets met voetbal te maken. Een schande"