Stanis Idumbo.
Volledig scherm
Stanis Idumbo. © Dewaele Nico

AA Gent-toptalent Stanis Idumbo op weg naar Ajax: “Tijd voor een nieuwe uitdaging”

AA GentAA Gent-talent Stanis Idumbo Muzambo (15) is op weg naar Ajax. De aanvallende middenvelder had een aflopend contract bij de Buffalo’s en tekende een overeenkomst van drie seizoenen in Amsterdam.

4 reacties

 • Jan Heem

  9 maanden geleden
  een koekje van eigen deeg nadat ze hem en z'n broer twee jaar geleden pikten bij Club.
 • Bert Delaere

  9 maanden geleden
  De Buffalo’s zijn indertijd de weg ingeslagen die Club en Anderlecht bewust niet meer proberen te bewandelen, nl. het aanbieden van een “project” (hier indertijd een mooie cheque voor de gebroeders als prestigetransfer naar Gent). Hopelijk komen ze ook tot het besef dat je hier uiteindelijk meestal bedrogen uit komt. Het kan de jeugdwerking (en dus de sportieve projecten die je spelers aanbiedt) enkel ten goede komen.
 • Filip de Landsheer

  9 maanden geleden
  Geld is het motief
 • jan boden

  9 maanden geleden
  Groot gelijk, de Ghelamco is een aflopend verhaal.
 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.